Read the Official Description

Sinds 2001 bijdragen aan de groei van professionals Infrastructuur, Energie en Techniek

Structuralia is een training school die gespecialiseerd is in de infrastructuur, engineering, energie en architectuur in 2001 opgericht door de Polytechnische Universiteit van Catalonië en de big business groepen OHL, Dragados (ACS huidige groep) en Santander Central Hispano (nu Santander-groep).

Consolideren van onze internationale roeping en service, Structuralia heeft kantoren in Madrid, Santiago de Chile, Mexico City en Bogota, evenals een significante aanwezigheid in andere Latijns-Amerikaanse landen, zoals Ecuador en Costa Rica. Dit Structuralia heeft studenten in 50 landen wereldwijd.

Structuralia is een internationale leider op het gebied van gespecialiseerde engineering, architectuur, energie en infrastructuur, in ieder leermethoden voor de opleiding. Ontwikkel op eigen initiatief of voor rekening van derden, content-auteur in samenwerking met internationale top experts, meer dan 500 auteurs momenteel bijeen in onze faculteit.

Structuralia is een pionier in de integratie van nieuwe technologieën in hun uitgebreide training oplossingen, een gespecialiseerde catalogus van meer dan 2 4000 uur onderwijs formaten die interactiviteit, virtuele simulatie, 3D-ontwikkeling en audiovisuele inhoud te integreren hebben ontwikkeld.

Om alle bovengenoemde, we elk jaar getraind in opkomst modaliteiten, e-learning en gemengde, duizenden professionals (meestal ingenieurs deel) en werknemers in meer dan 300 bedrijven die klant wereldwijd.

Wat maakt ons anders?

Hij weet wat ons marktleiders heeft gemaakt

universitaire diploma's

Structuralia wil dat je het maximale uit je opleiding te krijgen. Dat is de reden waarom onze meesters en senior-programma's, en voortdurend aanpassen aan de behoeften van professionals en bedrijven, zorgen voor de ondersteuning van uw universitair diploma studies.

Per opleiding heeft gekozen voor de meest geschikte school voor hun ervaring en ontwikkeling op het gebied van de opleiding object.

Bonus voor bedrijven voor job training

Alle beroepsopleiding beursgenoteerde ondernemingen hebben een "training krediet" voor de opleiding van de acties van hun werknemers, het hangt af van wat geciteerd met betrekking tot de beroepsopleiding in het voorgaande jaar en wordt gewonnen door bonussen.

Structuralia is een organisatie in het Rijksregister van de entiteiten Organizer Training en opleiding geregistreerd voor die uitgegeven door Structuralia aandelen. Om de procedures voor onze klanten, van Structuralia vergemakkelijken het beheer van de verwerking aan de Staat Stichting Werkgelegenheid Training (tripartiete Stichting Opleiding in Werkgelegenheid) van bonussen zonder extra kosten om alle bedrijven die training met ons.

De begunstigden van de toegang tot de gesubsidieerde opleiding te krijgen, zijn de werknemers die zijn vermeld voor de beroepsopleiding. Je hebt gainfully te worden tewerkgesteld door een onderneming die een contract werk center in Spanje en genoteerd op het algemeen stelsel van sociale zekerheid. Ze zijn uitgesloten: de zelfstandigen, stagiairs of stagiairs en ambtenaren.

Business Training

Structuralia biedt zijn bedrijven die klant een scala van diensten aan de oplossing die uw bedrijf nodig heeft om zijn professionals trein aan te geven. Daarom is elk jaar meer dan 300 bedrijven over de hele wereld, gespecialiseerd in de engineering, bouw, energie en infrastructuur, bij ons terecht voor de opleiding van personeel

Ons doel is om uw wensen te voldoen met integriteit en verantwoordelijkheid, door het verstrekken van oplossingen van hoge kwaliteit en uitmuntendheid.

Klaslokalen Gesloten: We leren onze gespecialiseerde groepen "uitsluitend" voor uw bedrijf of organisatie, met persoonlijke begeleiding van hun groep catalogus (periodieke verslagen, performance measurement, administratief beheer gedeeld met de klant, ...)

Multimediale cursus Development: We ontwikkelen van cursussen op maat van onze content-auteur of auteurs van de inhoud en de klant.

Het trainen van Platform: Voor onze klanten en de gateway op de website van de klant. Speelt Internet milieu gezicht opleidingscentrum.

Integrale oplossing voor u We passen onze technologie platform als een management tool voor de wereldwijde training project met u en ontwerpen van uw training plan met onze content en de inhoud ervan.

Klassikale training met deskundigen (enige Latijns-Amerika): gespecialiseerd klassikale training in hun eigen kantoren en internationale experts highs infrastructuur, energie en engineering sector.

Waarom Structuralia?

Structuralia alles ontdekken u kan bieden

Ervaring en internationalisering

Consolideren van onze internationale roeping en service, Structuralia heeft kantoren in Madrid, Santiago de Chile, Mexico City, Bogota en Lima, evenals een significante aanwezigheid in andere Latijns-Amerikaanse landen, zoals Ecuador en Costa Rica. Dit Structuralia heeft studenten van 22 verschillende nationaliteiten.

Structuralia is een internationale leider op het gebied van gespecialiseerde engineering, architectuur, energie en infrastructuur, in ieder leermethoden voor de opleiding. Ontwikkel op eigen initiatief of voor rekening van derden, content-auteur in samenwerking met toonaangevende internationale experts, 530 auteurs momenteel bijeen in onze faculteit.

We trainen in opkomst modaliteiten, e-learning en gemengde, elk jaar 8.000 professionals (meestal ingenieurs portie) 300 bedrijven die klant wereldwijd.

Universiteiten en medewerkers

Garanties van prestige en de waarde medewerkers

Structuralia bevordert hogere gespecialiseerde programma's in samenwerking met universiteiten en instellingen meest prestigieuze nationaal en internationaal niveau, het onderhouden van een strategische partner relatie met elk van deze universiteiten in elk van de sectoren waarin het dient.

Ook zoeken we de medewerking van de referentie-entiteiten en bedrijven die echt waarde toe te voegen aan de ontwikkeling en levering van onze opleidingen.

faculteit

Faculteit bestaat uit 530 auteurs

We hebben ervaren professionals en leiders in elk van hun disciplines, die leiden een aantal van de grootste projecten in ons vakgebied wereldwijd en zijn de auteurs van onze meer dan 400 golfbanen. Gemiddeld 24,8 jaar professionele ervaring, 85% zijn bestuurders van bedrijven.

Programs taught in:
Spaans