Read the Official Description

Brno University of Technology (MAAR)

Waarom studeren in Brno?

 • populaire stad met veel internationale studenten en buitenlanders
 • adembenemende architectuur en levendige cultuur - theaters, bioscopen, galeries, musea, livemuziek, festivals en culturele evenementen
 • Brno City onder TOP 100 studentensteden in de wereld volgens QS Best Student City Index - 59ste
 • centraal gelegen tussen drie Europese hoofdsteden - Wenen (Oostenrijk), Bratislava (Slowakije) en Praag (Tsjechische Republiek)
 • tweede grootste stad van Tsjechië met 90 000 studenten - 6 openbare en 6 particuliere universiteiten
 • centrum van wetenschap, onderzoek, hightech en startups (bekend als Czech Silicon Valley)
 • Brno Technology Park is een toonaangevend project voor bedrijfs- en technologieontwikkeling in Centraal-Europa
 • uitstekende en betaalbare keuken en nachtleven
 • veilig en slim openbaar vervoersysteem 24/7

Met bijna 400.000 inwoners is Brno de op een na grootste stad van de Tsjechische Republiek en de hoofdstad van de regio Zuid-Moravië, waar 90.000 studenten studeren aan 6 openbare en 7 particuliere universiteiten. Het is een levendige stad met een jonge en inspirerende geest, een geweldige plek om te wonen, studeren en onderzoek te doen. Enorme investeringen in infrastructuur, samen met hightech-instituten, maken het een aantrekkelijke hub voor internationale technologische bedrijven en innovatieve bedrijven die Brno als hun vestigingen kiezen. Daarnaast geniet Brno van de selectie als een van de beste plaatsen om te leven volgens de New York Times en Numbeo.

38751_VUT_FP_promoce_2016-11_042.jpgWat maakt Brno zo bijzonder?

Een combinatie van zijn technologie-industrie met een enorm werkgelegenheidspotentieel, wereld gerespecteerde architectuur, variërend van prachtige historische paleizen tot functionalistische juwelen zoals de beroemde Villa Tugendhat die op de Werelderfgoedlijst staat en burgervriendelijke services zijn slechts enkele elementen voor iedereen die een moderne levensstijl zoekt met perspectief. Bewoners en gasten vinden dat Brno ook een zeer veilige plek is om te wonen.

Gezien Brno's strategische locatie in Centraal-Europa is het gemakkelijk om naar het buitenland te reizen en je te laten inspireren door de buurlanden. Prachtige landschappen, de nabijgelegen Moravische Karst en unieke culturele, folkloristische en wijnbereidende tradities in de regio Zuid-Moravië verbazen bezoekers die op zoek zijn naar rust en buitenactiviteiten.

38750_VUT_Brno_Cohen-Tannoudji_2016-12-08_034.jpgWaarom studeren aan de Brno University of Technology ?

 • meer dan honderd jaar traditie, opgericht in 1899
 • meer dan 25 Bachelor's, Master's en Ph.D. programma's in het Engels
 • International Student Club, lid van het Erasmus Student Network - buddy-programma en welkomstweek voor internationale studenten
 • uitstekende sportfaciliteiten (stadion van Olympische standaard) met een breed scala aan sportactiviteiten
 • de grootste studentenhallen van residencein Brno
 • onderzoeks- en ontwikkelingssamenwerking (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Škoda Auto, enz.)
 • centres of excellence (Central European Institute of Technology, IT4Innovations)
 • gunstige plaatsing in de QS World University Rankings en THE World University Rankings

Brno University of Technology (BUT) is de grootste technisch / technische universiteit in Tsjechië en een van de toonaangevende onderwijs-, wetenschappelijke en onderzoeksinstellingen in Centraal-Europa. De traditie dateert uit 1899, meer dan 115 jaar later telt de universiteit 21 000 studenten. Vandaag de dag heeft BUT acht faculteiten en drie universitaire instituten, vijf regionale onderzoekscentra (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) en maakt het deel uit van twee centers of excellence (CEITEC, IT4Inovation).

faculteiten

 • Faculteit architectuur - FA
 • Faculteit Bedrijf en Management - FBM
 • Faculteit van Civiele Techniek - FCE
 • Faculteit der Scheikunde - FCH
 • Faculteit Elektrotechniek en Communicatie - FEEC
 • Faculteit voor Schone Kunsten - FFA
 • Faculteit Informatietechnologie - FIT
 • Faculteit Werktuigbouwkunde-FME

38752_FEEC.jpgUniversitaire instituten

 • Institute of Forensic Engineering - IFE
 • Centraal Europees Instituut voor Technologie - CEITEC
 • Centrum voor sportactiviteiten - CESA

MAAR programma's omvatten niet alleen engineering, maar ook de gebieden natuurwetenschappen, architectuur, schone kunsten, IT en economie, met een sterke interdisciplinaire nadruk en nauwe verbondenheid met de industriële sfeer. Met zijn state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten en academische excellentie heeft BUT een uitstekende reputatie bij studenten en professionals.

Brno University of Technology ontving als een van de eersten in Tsjechië de ECTS- en DS Label-certificaten. Beide certificaten zijn het bewijs dat MAAR voldoet aan de criteria van de EU op het gebied van het hoger onderwijs en daarnaast leveren ze een belangrijke bijdrage aan de verbreding van de mobiliteit en de internationalisering van de universiteit.

De universiteit werkt samen met zowel EU- als niet-EU-partners (heeft momenteel meer dan 600 overeenkomsten) en is betrokken bij verschillende mobiliteitsprogramma's (Erasmus, CEEPUS, Aktion, EER- en Noorweegse subsidies, enz.). Het langetermijnplan van de universiteit is het versterken zijn positie bij de toonaangevende, internationaal gerespecteerde onderzoeksuniversiteiten. Internationale samenwerking is daarom een ​​van de strategische prioriteiten van de Brno University of Technology . Om dit doel te bereiken, onderneemt BUT enerzijds activiteiten gericht op het werven van meer internationale studenten, maar anderzijds ook het inhuren van onderzoekers en docenten uit het buitenland. Als lid van de European University Association (EUA), CESAER en andere organisaties, is BUT actief in gezamenlijke projecten en activiteiten.

MAAR heeft op lange termijn samengewerkt met de toonaangevende internationale bedrijven zoals Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch en IBM. MAAR verbindt deze bedrijven met studenten die de mogelijkheid hebben om een ​​stage te volgen met betrekking tot hun vakgebied of zelfs onder toezicht staan ​​van experts uit de industrie tijdens het werken aan hun scripties. Vacatures worden gedeeld met zowel studenten als afgestudeerden. Universiteit biedt een breed scala aan sporten in het CESA-sportcentrum, dat een van de best uitgeruste centra in Tsjechië is, met stadion van Olympische standaard. Voor MAAR-studenten zijn de meeste sportactiviteiten gratis.

38749_CESA.jpg

MAAR heeft de grootste capaciteit voor studentenhuisvesting van alle Brno-universiteiten. De kosten voor accommodatie bij studentenhallen liggen rond de 170 EUR per maand, elke kamer heeft high speed internet. Bijna alle diensten bevinden zich in de nabijheid van de campus - kantines, cafés, sportvelden, International Student Club en universiteitsclubs. MAAR slaapzalen behoorden tot de TOP-drie in een wedstrijd voor de beste zalen van verblijf in de Tsjechische Republiek, wat een bewijs is voor hun goede kwaliteit. De meeste universiteitsgebouwen bevinden zich op de universiteitscampus (Pod Palackeho Vrchem) in het noordelijke deel van de stad Brno.

De universiteit heeft veel horecafaciliteiten beschikbaar op faculteiten en studentenhallen, waaronder: cafetaria's, restaurants, pizzeria's, cafés, bars en snackbars. Er is een ruime keuze aan menu's in de vorm van warme en koude, op bestelling gemaakte, speciale dieet- en vegetarische maaltijden in de cafetaria's en restaurants. Er is een gecomputeriseerd voedselservicesysteem voor on-line bestellen en contante betaling met studentenkaarten.

Programs taught in:
Engels
Tsjechisch

Deze school biedt ook:

PhD

Brno University of Technology

Het hoofddoel van de studie is om hooggekwalificeerde professionals op te leiden die zullen worden voorbereid op onafhankelijke, creatieve, wetenschappelijke en onderzoek ... [+]

Fysische chemie

Afkorting: DPAP_FCH_4

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit der Scheikunde

Academiejaar: 2018/2019

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Fysische chemie"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden:

De toelating tot de faculteit scheikunde wordt bepaald door de voltooiing van het masterprogramma op hetzelfde of een verwant gebied. De basisvoorwaarden voor de toelating zijn interesse en aanleg voor wetenschappelijk werk, kennis van het Engels en een zeer goed studierecord behaald in de masteropleiding (het gemiddelde van het gemiddelde van alle behaalde examens is doorgaans niet hoger dan 2,0).... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niv ... [+]

Machines en uitrusting

Afkorting: D4Z-A

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit Werktuigbouwkunde

Academiejaar: 2017/2018

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Machines en uitrusting"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Geaccrediteerd van: 1.9.2001

Geaccrediteerd tot: 31.12.2020

Specifieke toelatingsvoorwaarden: De student moet een relevant gebied van technische wetenschappen MSc-opleiding hebben afgerond. De toelatingsprocedure bestaat uit de delen uit de toegepaste wiskunde en natuurkunde en een discussie over een onderwerp gerelateerd aan het onderwerp van de Ph.D. studieprogramma.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Dit programma is gebaseerd op de samenwerking van twee universiteiten en een onderzoeksinstituut: de Brno University of Technology , de Masaryk Universiteit en het Instit ... [+]

Geavanceerde materialen en nanowetenschappen

CEITEC BUT biedt u een uniek interinstitutioneel graduaatsprogramma, dat in het algemeen gebaseerd is op de CEITEC projectonderzoeksprogramma's. Momenteel is er één doctoraatsprogramma beschikbaar - Advanced Materials and Nanosciences. Dit programma is gebaseerd op de samenwerking van twee universiteiten en een onderzoeksinstituut: de Brno University of Technology , de Masaryk Universiteit en het Instituut voor Fysica van Materialen van de Academie van Wetenschappen van de Tsjechische Republiek.

Het Advanced Materials and Nanosciences-programma bestaat uit twee studiegebieden:

Geavanceerde nanotechnologieën en microtechnologieënGeavanceerde materialenGeavanceerde nanotechnologieën en microtechnologieën... [-]
Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de studie is om experts op het gebied van materiaaltechnologie en engineeringtechnologieën te werven met de nadruk op chemische processen en materiaaleigensc ... [+]

Chemie, technologie en eigenschappen van materialen

Afkorting: DPAP_CHM_4

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit der Scheikunde

Academiejaar: 2019/2020

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Chemie, technologie en eigenschappen van materialen"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden:

We verwachten kennis van elementaire chemische, fysische en fysisch-chemische concepten en principes in de mate gespecificeerd voor het uitgebreide MA-examen in chemie, fysica en fysische chemie aan de Faculteit der Scheikunde van de Brno University of Technology , uiteindelijk op andere, evenzo gefocuste MAAR faculteiten of andere universitaire faculteiten. Overige vereisten: interesse in techniek en wetenschappelijk werk, kennis van het Engels en goede resultaten in de vorige studie (beter dan gemiddelde cijfer 2).... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de studie is om de balans te vinden tussen theoretische en experimentele vaardigheden en de toepassing van de algemene procedures in de chemie en voedingstec ... [+]

Chemie en technologie van voedingsmiddelen

Afkorting: DKAP_CHTP

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit der Scheikunde

Academiejaar: 2019/2020

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Chemistry and Technology of Foodstuffs"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden:

Master in chemische technologie, voedingschemie of andere chemische specialisaties, behaald aan universitaire faculteiten, ICT Praag of landbouwuniversiteiten.

Belangrijkste leerresultaten:

De Ph.D. onderzoek en studiegerelateerd onderzoek zijn gericht op de verwerving en ontwikkeling van theoretische kennis en experimentele vaardigheden op het gebied van voedselchemie en technische processen van voedselproductie, toegepaste analytische en fysische chemie, microbiologie, biochemie en moleculaire biotechnologie. De studie is ontworpen in lijn met de ontwikkeling van voedingswetenschap en voedseltechnologieën en andere basis- en toegepaste specialisaties.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Afkorting: PST; Studieduur: 4 jaar; Programma: Civiele techniek; Faculteit: Faculteit Civiele Techniek; enz. ... [+]

Civiele techniek

Afkorting: PST

Studieduur: 4 jaar

Programma: Civiele techniek

Faculteit: Faculteit Civiele Techniek

Academiejaar: 2017/2018

Geaccrediteerd vanaf: 25.7.2007

Geaccrediteerd tot: 31.12.2020

Branch toezichthouder: doc. Ing. Jiří Hirš, CSC.

Uitgegeven onderwerpen van Doctoral Study Program: [-]
Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de masteropleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste n ... [+]

Computer Wetenschappen en Bouwkunde

Afkorting: VTI-DR-4

Faculteit: Faculteit Informatietechnologie

Academiejaar: 2018/2019

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Computer Science and Engineering"

Specifieke toelatingseisen

Een student kan worden toegelaten tot de doctoraatsopleiding mits hij / zij is afgestudeerd aan een masteropleiding op het gebied van computerwetenschappen en techniek en mits hij / zij slaagt voor een toelatingsexamen.

Om met goed gevolg het toelatingsexamen af ​​te leggen, moet de student een thema uit zijn / haar toekomstige proefschriftthema selecteren uit een van de door de faculteit aangeboden thema's, om een ​​uitstekende kennis van de theorie en toepassingen te hebben met betrekking tot de gekozen persoon. thema, vaardigheden hebben voor wetenschappelijk werk, goede Engelse taalvaardigheden hebben en een goedkeuring krijgen van zijn / haar toekomstige supervisor.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Doctoraal onderwijs biedt aan de afgestudeerden met een Master's degree op het gebied van bedrijfsbeheer en economie hoger onderwijsniveau verdieping van de theoretische ... [+]

Bedrijfsbeheer en economie

Afkorting: DSP-ŘEP-E Studieduur: 4 jaar Programma: Economie en management Faculteit: Faculteit Bedrijf en Management Academiejaar: 2019/2020 Geaccrediteerd tot: 1.11.2019 Wijze van onderzoek: Voltijds, Gecombineerd

Profiel van de branche:

Doctoraal onderwijs biedt aan de afgestudeerden met een Master's degree op het gebied van bedrijfsbeheer en economie hoger onderwijsniveau verdieping van de theoretische kennis. Het doel van een doctoraatsstudietak is om methoden van wetenschappelijk werk te onderwijzen.

Belangrijkste leerresultaten:

Een afgestudeerde doctoraatsstudent is in staat tot onafhankelijk wetenschappelijk, onderzoeks- en directiewerk. Hij is klaar om uitdagende conceptuele, onderzoeks- en ontwikkelingsproblemen in management en economie aan te pakken. Hij is in staat zelfstandig onderzoek, ontwikkeling en productie in de praktijk uit te voeren.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

De doctor-studieprogramma biedt de gespecialiseerde universitaire opleiding aan de afgestudeerden van de vorige masterstudie in de elektronica en communicatie-technologie ... [+]

Elektrotechniek en communicatie

Elektronica en communicatie branche

Afkorting: EKT-PPA

Studieduur: 4 jaar

Programma: Elektrotechniek en communicatie

Faculteit: Faculteit Elektrotechniek en Communicatie

Academiejaar: 2019/2020

Wijze van studeren: voltijds, gecombineerd

Profiel van de branche:

De doctor-studieprogramma biedt de gespecialiseerde universitaire opleiding aan de afgestudeerden van de vorige masterstudie in de elektronica en communicatie-technologieën. De studenten worden opgeleid in verschillende takken van theoretische en toegepaste elektronica en communicatietechnieken. De studenten verdiepen hun theoretische kennis van hogere wiskunde en natuurkunde, en ze verdienen ook kennis van toegepaste informatica en computertechnieken. Ze krijgen de mogelijkheid om wetenschappelijke werken te produceren.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

De postdoctorale in Ph.D. studieprogramma Macromolecular Chemistry is in staat om zelfstandig het wetenschappelijke probleem te formuleren, de hypothese voor de oplossing ... [+]

Macromoleculaire chemie

Afkorting: DPAP_MCH_4

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit der Scheikunde

Academiejaar: 2018/2019

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Macromolecular Chemistry"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden: Toestand voor toelating is een afgerond hoger onderwijs.

Profiel van het programma

Professioneel georiënteerd.

Belangrijkste leerresultaten:

De postdoctorale in Ph.D. studieprogramma Macromolecular Chemistry is in staat om zelfstandig het wetenschappelijke probleem te formuleren, de hypothese voor de oplossing te ontwerpen en experimenteel en theoretisch werk uit te voeren ter bevestiging.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niv ... [+]

Productietechnologie

Originele titel in het Tsjechisch: Strojírenská-technologie

Afkorting: D4T-K

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit Werktuigbouwkunde

Academiejaar: 2017/2018

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Manufacturing Technology"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Geaccrediteerd tot: 31.12.2020

Specifieke toelatingsvoorwaarden: De student moet een relevant gebied van technische wetenschappen MSc-opleiding hebben afgerond. De toelatingsprocedure bestaat uit de delen uit de toegepaste wiskunde en natuurkunde en een discussie over een onderwerp gerelateerd aan het onderwerp van de Ph.D. studieprogramma.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niv ... [+]

Fysieke en materiële engineering

Garant van het programma: prof. RNDr. Miroslav Liška, Dr.

Academiejaar: 2017/18

Type studie: voltijds

Taal van de instructies: Engels

Standaard studieduur: 4 jaar

Kwalificatie toegekend: Ph.D.

Educatieve en professionele doelen

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niveau op bepaalde gebieden van fysieke technologie, materiaaltechnologie en interdisciplinaire onderdelen. De opleiding behaald binnen deze opleiding omvat ook een training en attestering voor wetenschappelijk werk.

Toelatingsvoorwaarden en toegang tot verdere studies... [-]
Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niv ... [+]

Technische Natuurwetenschappen

Afkorting: D4A-A

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit Werktuigbouwkunde

Academiejaar: 2017/2018

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Technische Natuurwetenschappen"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Geaccrediteerd van: 1.9.2001

Geaccrediteerd tot: 31.12.2020

Specifieke toelatingsvoorwaarden:

De student moet een relevant gebied van technische wetenschappen MSc-studie hebben afgerond. De toelatingsprocedure bestaat uit de delen uit de toegepaste wiskunde en natuurkunde en een discussie over een onderwerp gerelateerd aan het onderwerp van de Ph.D. studieprogramma.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niv ... [+]

Toegepaste natuurwetenschappen

Afkorting: D4P-A

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit Werktuigbouwkunde

Academiejaar: 2017/2018

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Toegepaste Natuurwetenschappen"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden: De student moet een relevant gebied van technische wetenschappen MSc-opleiding hebben afgerond. De toelatingsprocedure bestaat uit de delen uit de toegepaste wiskunde en natuurkunde en een discussie over een onderwerp gerelateerd aan het onderwerp van de Ph.D. studieprogramma.

Profiel van het programma:

Het doel van de doctoraatsopleiding is om uitstekende afgestudeerden van de MSc-opleiding te voorzien van een gespecialiseerde universitaire opleiding van het hoogste niveau op bepaalde gebieden van toegepaste natuurwetenschappen. De opleiding behaald binnen deze opleiding omvat ook een training en attestering voor wetenschappelijk werk.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Brno University of Technology: Strong Connection between Technology and Emotions

BUT: I Belong Here

BUT: I Am Not An Idol

Brno University of Technology
Address
BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic
Brno, Zuid-Moravië, Tsjechië
Website
Telefoonnr.
+420 541 141 111