Charles University Faculty of Medicine in Plzeň

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Geneeskunde, CU in Pilsen is een van de zeventien faculteiten van de eerbiedwaardige Charles Universiteit in Praag. Het werd opgericht bij decreet No. 135 van 27 oktober 1945 uitgegeven door president Edvard Beneš. Van zijn bescheiden begin, heeft de Faculteit der Geneeskunde in Pilsen uitgegroeid tot een moderne universiteit van waaruit 7814 artsen actief zijn, zowel in de Tsjechische Republiek en in het buitenland al zijn afgestudeerd, evenals 499 studenten van de bacheloropleiding. In het academisch jaar 2009/2010, 2032 studenten studeerde aan de faculteit, waarvan er 427 waren buitenlanders.

De medische studies zijn onderverdeeld in twee basisopleidingen - General Geneeskunde en Tandheelkunde. Studenten zijn aanvaard in de tandheelkunde opleiding sinds het studiejaar 2004/2005 en het is geleidelijk aan vervangen de stomatologie opleiding. Algemene geneeskunde is een zes jaar durende studie programma; de studie van de tandheelkunde programma duurt vijf jaar. De eerste twee jaar zijn gewijd aan de theoretische velden - biologie, biofysica, anatomie, histologie, fysiologie en biochemie. De derde en een deel van het vierde jaar richten op de studie van preklinische onderwerpen - pathologische anatomie, Pathologische fysiologie, microbiologie en Farmacologie, en studie van de klinische onderwerpen begint ook. De laatste jaren volledig richten op de klinische velden.

De faculteit voorziet ook in het onderwijs in het Engels voor buitenlandse self-financiering van studenten. De studie is afgewerkt met een diploma-uitreiking vindt plaats in de eerbiedwaardige Carolinum Hall in Praag, waar de afgestudeerden ontvangen hun diploma's. Afgestudeerden van de algemene geneeskunde opleiding ontvangen de titel van MUDr. (Gelijk aan MD) en afgestudeerden van de tandheelkunde opleiding ontvangen de titel van MDDr. (Gelijk aan DMD). Niet alleen zijn de studenten opgeleid voor de medische praktijk; ze maken ook kennis met de basisprincipes van het onderzoek en worden geleid om hun onafhankelijk onderzoek werk.

In de loop van hun studie, met name tijdens de zomervakantie, studenten hebben een aantal mogelijkheden om te studeren en ervaring op te doen in het buitenland. Niet alleen om deze redenen, maar vooral omdat de studenten zijn verplicht om buitenlandse middelen te bestuderen, de nadruk wordt gelegd op het taalonderwijs. Dus, naast het Latijn, elke student moet een examen in het Engels en nog een vreemde taal te passeren.

Locaties

Pilsen

Address
Univerzita Karlova v Praze
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 306 05 Plzeň

Pilsen, Regio Pilsen, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: