Lees de Officiële Beschrijving

Over Appalachian College of Pharmacy

De Appalachian College of Pharmacy is volledig geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Apotheek Onderwijs (ACPE) en is de enige drie jaar Doctor of Pharmacy-programma in het Gemenebest van Virginia. Daarom is onze studenten af ​​en voer de beroepsbevolking een jaar eerder dan afgestudeerden van een traditionele vierjarig programma en dat doen ze met een equivalent uur en klinische opleiding. Onze studenten sparen een jaar collegegeld en de gerelateerde kosten, terwijl het verdienen van inkomsten een jaar eerder, het verstrekken van aanzienlijke monetaire besparingen en een apotheek kwaliteit onderwijs.

De Appalachian College of Pharmacy missie is om een ​​lerende gemeenschap inzet voor onderwijs, community outreach, en de professionele ontwikkeling van de apothekers te cultiveren.

Een meerderheid van onze afgestudeerden beoefenen apotheek in de Appalachian regio - een positieve invloed op de gezondheidszorg in een achtergestelde regio.

Appalachian College of Pharmacy gelegen in het zuidwesten van Virginia, heeft een driejarig Doctor of Pharmacy-programma, en is toegewijd aan de behoeften van het platteland en in gemeenschappen in de Appalachen, alsmede over de hele wereld.

Het College is opgericht in augustus 2003 als de Universiteit van Appalachia door Frank Kilgore, assistent-county advocaat voor Buchanan County, Virginia. De Buchanan County Board of Supervisors en Buchanan County Industrial Development Authority gevraagd dat de heer Kilgore oprichting van een instelling voor hoger onderwijs als een economische, educatieve en ontwikkeling van de gezondheidszorg project. Het College is strategisch gelegen in Buchanan County, Virginia, die grenzen deelt met Kentucky en West Virginia in het centrum van de Appalachian kolenmijnen. De Appalachian regio geconfronteerd met belangrijke economische en educatieve barrières, maar ook uitdagingen in de gezondheidszorg. Een eerdere rapport aan de Virginia Wetgevende gedocumenteerd dat de bewoners van Southwest Virginia moeite hebben met het verkrijgen en het betalen voor de gezondheidszorg, met inbegrip van tandheelkundige en farmaceutische zorg. Door het hoger onderwijs en de ontwikkelingen in de gezondheidszorg in de regio, is het college goed gepositioneerd om een ​​katalysator voor positieve veranderingen in de economische ontwikkeling, onderwijs en gezondheidszorg zijn.

ACS-Vision

De Appalachian College of Pharmacy (het College), door middel van kwaliteit en vernieuwend onderwijs, service en de beurs, zal de algemene gezondheid en het welzijn van de bewoners van het platteland of weinig populaties, met name kwetsbare bevolkingsgroepen in Centraal Appalachia verbeteren. Het College zal apothekers opleiden om kennis en technologie te omarmen om-apotheker geleverde zorg voor de patiënt en de gezondheidssituatie te optimaliseren in een interdisciplinaire gezondheidszorg milieu. Het College zal samenwerken met stakeholders om topcentra om vastgestelde behoeften in gezondheid op het platteland aan te pakken.

Missie ACP's

De Appalachian College of Pharmacy, een college van het hoger onderwijs verlenen de Doctor of Pharmacy graad, biedt academische, wetenschappelijke en professionele apotheek onderwijs aan de gezondheid gerelateerde behoeften van plattelandsgebieden en gemeenschappen, met name die in de Appalachen, aan te pakken door middel van onderwijs, service, en wetenschap. De filosofie van het college is om een ​​lerende gemeenschap inzet voor onderwijs, community outreach, en de professionele ontwikkeling van de apothekers te cultiveren.

Appalachian College of Pharmacy is geaccrediteerd door de drie volgende instellingen:

Raad voor Accreditatie Apotheek Onderwijs De Appalachian College of Pharmacy is volledige accreditatie-status toegekend van de Raad voor Accreditatie Apotheek Onderwijs (ACPE).

Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen De Appalachian College of Pharmacy is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Hogescholen (SACSCOC) tot gunning van de Doctor of Pharmacy graad. Neem contact op met de Commissie over de Colleges in 1866 Zuid-Lane, Decatur 30033-4097 of bel 404-679-4501 voor vragen over de status van Appalachian College of Pharmacy.

Raad van State van Hoger Onderwijs van Virginia De Raad van State van Hoger Onderwijs van Virginia (SCHEV) heeft verklaard de Appalachian College of Pharmacy om te opereren in Virginia, en de formele gebruik van de naam goedgekeurd "Appalachian College of Pharmacy," evenals recht ACS-landen om de Doctor of Pharmacy graad verlenen .

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook: