Auburn University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

.

De universiteit zal de kwaliteit van zijn programma's verzekeren door de zorgvuldige focus van haar middelen op het gebied van institutionele sterke punten te concentreren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Phd In Computerwetenschappen En Software Engineering

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Auburn

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het Ph.D.-programma, vereist het een master-of een succesvolle afronding van een academisch jaar van afgestudeerde studie, van een instelling van erkende status in een gebied dat verband houdt met de voorgestelde doctorale studie. Alle aanvragers dienen voor de algemene test een Graduate Record Examination score in te dienen. [+]

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het Ph.D.-programma, vereist het een master-of een succesvolle afronding van een academisch jaar van afgestudeerde studie, van een instelling van erkende status in een gebied dat verband houdt met de voorgestelde doctorale studie. Alle aanvragers dienen voor de algemene test een Graduate Record Examination score in te dienen. De student zal na afloop van de toelating tot het programma een schriftelijk kwalificerend examen afleggen.

De Ph.D. Programma vereist een minimum van 66 semester credituren natuurlijk werken buiten het bachelor niveau, met inbegrip van 18 uur onderzoek en proefschrift.

Rekruteren

Meerdere volledig gefinancierde Ph.D. Posities (ondersteund via Research Assistantships) zijn beschikbaar in het opwindende veld van Deep Learning. De posities zullen naar verwachting in de herfst 2017 of voorjaar 2018 beginnen. Voorgraadse studenten, MS-studenten en bezoekende geleerden zijn ook welkom (afhankelijk van de gevallen kunnen sommige financiering beschikbaar zijn).... [-]