Boston College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs met een hart en ziel - en de kracht om te transformeren

Boston College , de eerste instelling voor hoger onderwijs die werkzaam is in de stad Boston, is tegenwoordig een van de meest vooraanstaande universiteiten van het land, een leider in de vrije kunsten, wetenschappelijk onderzoek en studentenvorming.

Aan de basis van de idealen die onze jezuïeten-oprichters hebben geïnspireerd, dringt het Boston College er bij de studenten op aan naar binnen te kijken, maar altijd naar buiten te reiken - om hun geesten en talenten ten volle te ontwikkelen en te gebruiken voor anderen.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Over het Morrissey College

Het Robert J. Morrissey College van Kunsten en Wetenschappen bevordert de rigoureuze intellectuele ontwikkeling en de religieuze, ethische en persoonlijke groei van zijn studenten. De faculteit en studenten van het Morrissey College nemen direct contact op met de meest urgente problemen ter wereld en gebruiken hun geschenken om het algemeen welzijn te verbeteren.

Het Morrissey College biedt graduate programma's in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen. Studenten komen klaar om te gedijen in een breed scala aan carrières en klaar om te dienen als bekwame en gepassioneerde leiders, werken als een zuurdeeg voor het goede in gemeenschappen over de hele wereld.

Als de oudste en grootste afdeling van Boston College , belichaamt het Morrissey College de jezuïet, katholieke toewijding aan de diepte van onderzoek, academische excellentie, en het opleiden van de hele persoon door middel van een vormende betrokkenheid bij de vrije kunsten.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Waarom Boston College ?

Wanneer studenten Boston College binnenkomen, zetten ze de eerste stappen op een ontdekkingsreis - een die hun intellectuele, persoonlijke, ethische en spirituele groei stimuleert. In de programma's van het Morrissey College of Arts and Sciences worden studenten gevraagd om meer te weten te komen over zichzelf, hun gemeenschappen en de wereld, waar ze ook naar waarheid op zoek zijn en hun talenten te gebruiken om het leven van anderen te verbeteren.

Degenen die een opleiding zoeken die hun hele leven duurt, zullen de uitdaging en steun vinden om een zinvolle en bevredigende toekomst op te bouwen.

1. Een dynamische Liberale kunsteducatie

Ontdek het scala aan disciplines dat goed opgeleide mensen vormt die in de eenentwintigste eeuw graag willen groeien. Een vrijzinnig kunsteducatie aan het Boston College ontwikkelt waardevolle vaardigheden, waaronder kritisch denken, ethische besluitvorming, effectieve communicatie en het vermogen om de menselijke ervaring vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

2. Intellectuele strengheid

Morrissey College daagt studenten uit om hun volledige potentieel te ontdekken en te bereiken. Gerenommeerde faculteit, innovatieve cursussen en off-campus mogelijkheden vergroten de kennis en ervaring van studenten.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jezuïet, katholieke traditie

Intellectuele striktheid, integratie van kennis, studentenvorming, zorg voor individuen, gebruik van ons onderwijs in dienst aan anderen - deze jezuïet, katholieke waarden bepalen de ervaring van het Boston College .

4. Onderzoek over Disciplines

Hier trekt wetenschappelijke samenwerking onderzoek en onderwijs aan buiten traditionele disciplinaire grenzen. Het Core Curriculum, het Instituut voor de Liberale Kunsten, het Instituut voor Geïntegreerde Wetenschap en Samenleving en een verscheidenheid aan onderzoeksprojecten brengen studenten en docenten samen uit verschillende onderzoeksgebieden.

5. De voordelen van Boston

Met meer dan 50 instellingen voor hoger onderwijs in het grootstedelijk gebied, is Boston echt een van de meest vooraanstaande universiteitssteden. Het is ook een stad van wereldklasse vol met geschiedenis, wetenschappelijke en technologische vernieuwers, cultuur en stagemogelijkheden.

6. Alumni-netwerk

Studenten profiteren van de connecties en ondersteuning van het hechte en loyale netwerk van bijna 180.000 Boston College alumni.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Locaties

Boston

Address
Boston College
Gasson Hall 108
140 Commonwealth Avenue
Chestnut Hill, MA 02467

02467 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden