Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs met een hart en ziel - en de kracht om te transformeren

Boston College , de eerste instelling voor hoger onderwijs die werkzaam is in de stad Boston, is tegenwoordig een van de meest vooraanstaande universiteiten van het land, een leider in de vrije kunsten, wetenschappelijk onderzoek en studentenvorming.

Aan de basis van de idealen die onze jezuïeten-oprichters hebben geïnspireerd, dringt het Boston College er bij de studenten op aan naar binnen te kijken, maar altijd naar buiten te reiken - om hun geesten en talenten ten volle te ontwikkelen en te gebruiken voor anderen.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Over het Morrissey College

Het Robert J. Morrissey College van Kunsten en Wetenschappen bevordert de rigoureuze intellectuele ontwikkeling en de religieuze, ethische en persoonlijke groei van zijn studenten. De faculteit en studenten van het Morrissey College nemen direct contact op met de meest urgente problemen ter wereld en gebruiken hun geschenken om het algemeen welzijn te verbeteren.

Het Morrissey College biedt graduate programma's in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen. Studenten komen klaar om te gedijen in een breed scala aan carrières en klaar om te dienen als bekwame en gepassioneerde leiders, werken als een zuurdeeg voor het goede in gemeenschappen over de hele wereld.

Als de oudste en grootste afdeling van Boston College , belichaamt het Morrissey College de jezuïet, katholieke toewijding aan de diepte van onderzoek, academische excellentie, en het opleiden van de hele persoon door middel van een vormende betrokkenheid bij de vrije kunsten.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Waarom Boston College ?

Wanneer studenten Boston College binnenkomen, zetten ze de eerste stappen op een ontdekkingsreis - een die hun intellectuele, persoonlijke, ethische en spirituele groei stimuleert. In de programma's van het Morrissey College of Arts and Sciences worden studenten gevraagd om meer te weten te komen over zichzelf, hun gemeenschappen en de wereld, waar ze ook naar waarheid op zoek zijn en hun talenten te gebruiken om het leven van anderen te verbeteren.

Degenen die een opleiding zoeken die hun hele leven duurt, zullen de uitdaging en steun vinden om een zinvolle en bevredigende toekomst op te bouwen.

1. Een dynamische Liberale kunsteducatie

Ontdek het scala aan disciplines dat goed opgeleide mensen vormt die in de eenentwintigste eeuw graag willen groeien. Een vrijzinnig kunsteducatie aan het Boston College ontwikkelt waardevolle vaardigheden, waaronder kritisch denken, ethische besluitvorming, effectieve communicatie en het vermogen om de menselijke ervaring vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

2. Intellectuele strengheid

Morrissey College daagt studenten uit om hun volledige potentieel te ontdekken en te bereiken. Gerenommeerde faculteit, innovatieve cursussen en off-campus mogelijkheden vergroten de kennis en ervaring van studenten.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jezuïet, katholieke traditie

Intellectuele striktheid, integratie van kennis, studentenvorming, zorg voor individuen, gebruik van ons onderwijs in dienst aan anderen - deze jezuïet, katholieke waarden bepalen de ervaring van het Boston College .

4. Onderzoek over Disciplines

Hier trekt wetenschappelijke samenwerking onderzoek en onderwijs aan buiten traditionele disciplinaire grenzen. Het Core Curriculum, het Instituut voor de Liberale Kunsten, het Instituut voor Geïntegreerde Wetenschap en Samenleving en een verscheidenheid aan onderzoeksprojecten brengen studenten en docenten samen uit verschillende onderzoeksgebieden.

5. De voordelen van Boston

Met meer dan 50 instellingen voor hoger onderwijs in het grootstedelijk gebied, is Boston echt een van de meest vooraanstaande universiteitssteden. Het is ook een stad van wereldklasse vol met geschiedenis, wetenschappelijke en technologische vernieuwers, cultuur en stagemogelijkheden.

6. Alumni-netwerk

Studenten profiteren van de connecties en ondersteuning van het hechte en loyale netwerk van bijna 180.000 Boston College alumni.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Boston College

Onze Ph.D. programma biedt een grondige trainingservaring. Het kerncursuswerk wordt verstrekt in celbiologie, biochemie, moleculaire biologie, genetica, bioinformatica en ... [+]

Een bericht van de Biology Faculty aan het Boston College

Welkom bij de afdeling Biologie, waar onderzoek de kern vormt van de Ph.D. ervaring. We streven ernaar onze afgestudeerden de technische en intellectuele training te bieden die nodig is voor toekomstig succes in een breed scala aan loopbanen.

Onze afdeling is goed uitgerust voor modern moleculair, cellulair, genomisch, proteomisch, biochemisch, imaging en bio-informatica onderzoek. We hebben kernfaciliteiten met state-of-the-art instrumentatie voor genomics-onderzoek, fluorescentie en hoge-resolutie live-cell imaging en flowcytometrie, uitstekende dierenfaciliteiten en aanzienlijke computationele bronnen. We blijven onze faculteit uitbreiden met nieuwe medewerkers die onze kerngebieden van studie verder versterken: onderzoek naar fundamentele problemen in cel- en ontwikkelingsbiologie, microbiologie en infectie, en bio-informatica.... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Boston College

Een belangrijk kenmerk van deze programma's is het uitgebreide en gevarieerde aanbod van cursussen die elk semester voor afgestudeerde studenten beschikbaar zijn. Ze beha ... [+]

Welkom bij de afdeling Wijsbegeerte aan het Boston College

De graduate filosofieprogramma's van Boston College trekken getalenteerde studenten uit de hele wereld aan. Wij bieden master- en doctoraatstitels, die betrekking hebben op alle perioden in de geschiedenis van de filosofie en met een verscheidenheid aan filosofische benaderingen.

Het Departement voor Filosofie staat bekend om zijn kracht in de geschiedenis van de filosofie, hedendaagse continentale filosofie en praktische filosofie, waaronder ethiek en sociaal-politieke filosofie. Daarnaast biedt de afdeling twee interdisciplinaire programma's: filosofie en recht, en filosofie en theologie. Het programma omvat ook Aziatische filosofie en diasporastudies.... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Boston College

De afdeling is gericht op een zeer collaboratieve aanpak, waarbij studenten een vitaal onderdeel vormen van de gemeenschap. Naast het werken met de faculteit Natuurkunde ... [+]

Welkom bij de afdeling Fysica van het Boston College

Welkom bij de afdeling Fysica van het Boston College . De focus van onze afdeling ligt op grensverleggend onderzoek geconcentreerd in experimentele en theoretische fysica van de gecondenseerde materie. In een relatief korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende afdelingen voor gecondenseerde materie in het land. Enkele specifieke aandachtsgebieden zijn supergeleiding, fotovoltaïsche energie, metamaterialen, thermo-elektrische structuren, nanostructuren en nanomaterialen voor biosensing, plasmonics, plasma's, topologische isolatoren, nieuwe elektronische materialen en andere sterk gecorreleerde elektronensystemen.

Afgestudeerde studenten delen in dit onderzoek en behalen de technische en intellectuele training die nodig is voor toekomstig succes in de carrièrepaden van hun keuze. De afdeling omvat 17 faculteiten, talrijke post-docs en ongeveer 50 afgestudeerde studenten, die allemaal worden ondersteund door onderwijsassistentschappen of onderzoeksassistentschappen.... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Boston College

Het cursusaanbod van de afdeling is georganiseerd op vier gebieden: politieke theorie, Amerikaanse politiek, internationale politiek en vergelijkende politiek. ... [+]

Welkom bij de afdeling Politicologie aan het Boston College

We zijn een ongebruikelijke afdeling, een afdeling die zich heeft verzet tegen de trend om politiekwetenschappelijk onderzoek weg te duwen van vragen die relevant zijn voor burgers en politieke actoren. Hoewel we bijzonder sterk zijn in de humanistische en kwalitatieve benaderingen van de politiek, vieren we de methodologische diversiteit. Zesentwintig full-time docenten (zowel senior als junior) geven les op de afdeling. We hebben ook het geluk collega's te hebben in allerlei andere onderzoeks- en oefenfuncties. Dit resulteert in een aanzienlijk bereik in onderwerp en academische aanpak. Wat onze nationaal bekende faculteit verenigt, is de erkenning van het primaat van politieke problemen en de overtuiging dat deze problemen de methodologie moeten bepalen die in elk geval geschikt is.... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Boston College

De Ph.D. graad in de geschiedenis wordt aangeboden met concentraties in de Middeleeuwse geschiedenis, de vroegmoderne Europese geschiedenis, de moderne Europese geschiede ... [+]

Welkom bij Graduate History op Boston College

Boston College graduate programma's van Boston College in de geschiedenis trekken getalenteerde studenten uit de hele wereld aan. Wij bieden MA en Ph.D. programma's met opleiding in een aantal regionale en thematische specialiteiten; De Britse, middeleeuwse, Amerikaanse en moderne Europese geschiedenis zijn lange tijd sterke punten van de afdeling geweest. Opkomende gebieden van facultaire expertise en de interesse van afgestudeerden zijn de Zuid-Aziatische, Oost-Aziatische en Latijns-Amerikaanse geschiedenis. Bovendien traint de afdeling in een reeks van vergelijkende en transnationale gebieden, met een bijzondere interesse in de geschiedenis van religie, rijken en legaten, de Atlantische wereld, stedelijke geschiedenis en transnationale geschiedenis.... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Boston College

De afdeling Wiskunde van het Boston College biedt een selectief en gericht doctoraatsprogramma voor getalenteerde studenten die zijn gespecialiseerd in drie brede onderzo ... [+]

Welkom bij het departement Wiskunde

Het Department of Mathematics aan het Boston College wil wiskunde bevorderen door zich te verbinden tot uitmuntendheid in onderzoek, onderwijs en dienstverlening aan de gemeenschap. De faculteit heeft een sterke onderzoeksreputatie, met hoog aangeschreven onderzoeksgroepen op het gebied van algebraïsche meetkunde, geometrie, getaltheorie, representatietheorie en topologie.

Afdeling Ph.D. programma werd gelanceerd in 2010 en ondersteunt nu 25 tot 30 afgestudeerde studenten, het aantrekken van promovendi van topprogramma's, zowel nationaal als internationaal. Servicebijdragen omvatten uitgebreid werk met pre-collegiale wiskundeleraren, betrokkenheid bij wiskundebeleidsvragen op staats- en nationaal niveau en ondersteuning voor wiskundebeoefening door de organisatie van internationale wetenschappelijke bijeenkomsten en het bewerken van tijdschriften van hoge kwaliteit.... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
gsasinfo@bc.edu.