Clarkson University Graduate School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over The Graduate School

Op Clarkson, innovatie impact. Studenten die Clarkson kiezen voor graduate en professionele programma's komen hier met een doel: om kennis te vergroten, om ideeën die de maatschappij voortbewegen te verkennen en om zinvolle carrière op te bouwen. Door wereldwijd relevant curriculum en betrokkenheid met de leiders in de industrie, het bedrijfsleven en het onderwijs, zal u bereid zijn om gevoel van complexe systemen te maken, smeden verbindingen over mensen en velden, en vind creatieve oplossingen voor enkele van de meest ergerlijke uitdagingen. U zal uw kennis om uw ideeën te versnellen in grote producten en lood organisaties die invloed hebben te verdiepen.

Aansluitingen maken het verschil. De Clarkson alumni-netwerk is meer dan 40.000 mensen sterk en vol van leiders die impactvolle organisaties te inspireren, te produceren ideeën die de manier waarop mensen leven te veranderen, en gaan met de huidige studenten in zinvolle manieren. Onze decanen en docenten overleggen regelmatig met hun eigen adviesraden samengesteld van de industrie leiders, alumni werkgevers, onderzoekspartners, denk-tank consortiumleden en collega's in de academische wereld. Als een geregistreerde afgestudeerde student, kunt u profiteren van Clarkson Alumni Association programma's en toegang tot onze Career Center diensten aan uw professionele ontwikkeling te bevorderen.

Strenge en persoonlijk. Van Fulbright en de National Science Foundation Scholars om zeer credentialed werkende professionals en onderzoekers samenwerken met de gedachte leiders in de industrie, de faculteit van Clarkson brengen hun eigen ervaringen en netwerken in hun onderwijs en het adviseren. Ze kunnen betrekking hebben op de eisen van het leven buiten het klaslokaal, of u een werkende ouder, een carrière strever, of een taakstraf vrijwilliger bent. U maakt kennis met de faculteit persoonlijk als klassen zijn opzettelijk klein in alle vormen van leren kennen: onsite, online, full-time en part-time.

De moeite waard. educatieve benadering Clarkson resultaat oplevert. Volgens het Brookings Institution, een Clarkson mate verhoogt afgestudeerden 'mid-career winst met meer dan 40%. PayScale Inc. gelederen Clarkson in de top 12 van beste Master's Degree Verlening Programma's door salaris potentieel. En één op de vijf Clarkson alumni is al een CEO, de eigenaar van een bedrijf, of in een senior executive positie.

Onderscheidingen

  • 95% van de Education Program Afgestudeerden Geplaatst in 3 maanden na het afstuderen
  • Meer dan 90% van de MBA-programma Afgestudeerden Place in 3 maanden na het afstuderen
  • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, America's Best Colleges 2016
  • Best Colleges voor veteranen, US News & World Report, America's Best Colleges 2016.
  • Online MBA-programma gerangschikt als een van de top 40 in de natie, US News & World Report 2015.
  • Top 50 Amerika's meest ondernemende universiteiten, Forbes

Graduate School Mission

Om graduate programma's en beroepsonderwijs kansen die veelbelovende studenten met de kennis en competenties werkgevers rusten willen en studenten nodig hebben om een ​​succesvolle loopbaan vorm te verstrekken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

PhD in Civiele Techniek en Milieutechniek

Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Potsdam

Toelatingsvoorwaarden Een MS-diploma van een programma in Civiele Techniek en Milieutechniek of een andere technische discipline is vereist voor toelating. Kandidaten met zowel BS- als MS-graden in andere disciplines dan engineering moeten mogelijk aantonen dat ze vaardig zijn door aanvullende undergraduate cursussen zoals bepaald door de departementale Graduate Committee. [+]

Toelatingseisen

Een MS-diploma van een opleiding in Civiele Techniek en Milieutechniek of een andere technische discipline is vereist voor toelating. Kandidaten met zowel BS- als MS-graden in andere disciplines dan engineering moeten mogelijk aantonen dat ze vaardig zijn door aanvullende undergraduate cursussen zoals bepaald door de departementale Graduate Committee. Dit kan een extra semester van studie omvatten waarvoor geen graduate krediet kan worden verleend.

Voor toelating is geen minimum cijfer voor een cijfer vereist. Er wordt echter van alle aanvragers een superieure staat van dienstprestaties verwacht.

Het volgende zijn minimumvereisten:

90 credit-uren na de BS39 credit uren van cursussen15 credit-uren in het belangrijkste veldNegen credituren in het minorveldZes credit-uren van een andere afdeling dan die waarin de student gehuisvest is (Cursussen die dubbel genoteerd zijn in CE en een andere afdeling tellen niet mee in deze zes credit-uren.)Een maximum van 30 credit-urenoverdrachtskrediet (rang van B of beter).Alle werkzaamheden moeten worden voltooid binnen zeven jaar nadat de kandidaatstellingprocedure is voltooid.Alle studenten moeten een groep kerncursussen doorlopen in een van de volgende specialisaties: Environmental, Geotechnical, Structural, Transportation, and Water Resources Engineering.... [-]

PhD in Computer Science

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 7 jaar September 2019 Verenigde Staten Potsdam +1 more

Het departement Computerwetenschappen biedt een doctor in de wijsbegeerte aan in de informatica. Het programma is bedoeld om de fundamentele kennis van de student te vergroten en de student begeleiding en ervaring in onderzoek te geven. Een afgestudeerde student streeft deze doelen na door middel van geavanceerde cursussen, deelname aan seminars en het uitvoeren en rapporteren van onderzoeksprojecten. [+]

Het departement Computerwetenschappen biedt een doctor in de wijsbegeerte aan in de informatica. Het programma is bedoeld om de fundamentele kennis van de student te vergroten en de student begeleiding en ervaring in onderzoek te geven. Een afgestudeerde student streeft deze doelen na door middel van geavanceerde cursussen, deelname aan seminars en het uitvoeren en rapporteren van onderzoeksprojecten. De afdeling biedt het voordeel van nauwe persoonlijke associatie tussen afgestudeerde studenten en faculteit, met speciale aandacht voor individuele behoeften en interesses.

Ph.D. leerplan

De Ph.D. graad in Computer Science kan worden voltooid in een minimum van drie jaar en een maximum van zeven jaar post-undergraduate studie.... [-]


PhD in Electrical and Computer Engineering

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Potsdam

Op het niveau van de afgestudeerden biedt de afdeling Electrical and Computer Engineering studieprogramma's aan die leiden tot de doctor of philosophy (Ph.D.) in elektrische en computertechnologie. Clarkson University biedt ook een Ph.D. optie ontworpen om gekwalificeerde niet-ingezeten kandidaten te helpen zich te laten gelden aan de Clarkson University als doctoraatskandidaat. [+]

Ons programma

Op het niveau van de afgestudeerden biedt de afdeling Electrical and Computer Engineering studieprogramma's aan die leiden tot de doctor of philosophy (Ph.D.) in elektrische en computertechnologie. Clarkson University biedt ook een Ph.D. optie ontworpen om gekwalificeerde niet-ingezeten kandidaten te helpen zich te laten gelden aan de Clarkson University als doctoraatskandidaat.

leerplan

Graad Vereisten

Een minimum van 90 credit-uren (buiten BS) overeenkomend met een minimum van drie academische jaren van een voltijdse studie, waarvan er twee in Clarkson moeten verblijven. Een master's degree kan worden aanvaard in plaats van een maximum van 30 credit-uren.Een minimum van 6 credit-uren seminariewerk.Minimale cursussen: 39 credit-uren totaal, 9 credit-uren in een klein veld, 6 credit-uren buiten de afdeling, en 9 credit-uren genomen in residentie bij Clarkson. Ten minste 21 uur van de cursus moet worden gedaan met de afdeling Electrical and Computer Engineering.Een proefschrift moet worden ingediend en mondeling worden verdedigd voor een commissie van vijf faculteitsleden met ten minste één commissielid van buiten de afdeling van de scriptie-adviseur.Toelatingseisen... [-]

Contact

Clarkson University

Adres 8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, Verenigde Staten
Website http://graduate.clarkson.edu/
Telefoon +1 315-268-6400

Adres 80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, Verenigde Staten
Telefoon undefined