Lees de Officiële Beschrijving

Wij bieden bachelor van bedrijfsadministratie (BBA) diploma's in logistiek en intermodaal vervoer, evenals een groot managementmanager met een nadruk op het bedrijfsvoering. Onze diploma's bieden studenten de probleemoplossende vaardigheden en supply chain kennis die nodig zijn om moderne organisaties te beheren en te leiden. Wij bieden ook basiscursussen aan om kritische denkvaardigheden te ontwikkelen in studenten van zaken door onderwijsklassen op het hoogste niveau te leren in bedrijfsstatistieken, optimalisatie en operationeel beheer aan alle BBA-majors.

Afgestudeerde cursussen die door de afdeling worden geleverd, dienen onze MBA-programma's en het promotieprogramma in Logistics & Supply Chain Management.

Leiderschap ontwikkeling is onderdeel van onze cultuur. Ons innovatief curriculum bevat bedrijfsbegrippen en de huidige trends in de hedendaagse bedrijfsomgeving. U leert van de faculteit die bekend staat om hun gepubliceerd onderzoek en de kracht van hun onderwijsvaardigheden. Onze faculteitsleden houden echt van uw succes als student en zullen hard werken om u voor te bereiden op toekomstig succes in de hedendaagse zeer competitieve wereldomgeving.

Wat is logistiek en intermodaal vervoer (LIT)?

Logistiek behelst de beschikbaarheid van het juiste product, in de juiste hoeveelheid en in de juiste staat, op de juiste plaats, op de juiste tijd, voor de juiste klant, tegen de juiste kosten. Intermodaal transport combineert de kosten- en / of dienstvoordelen van meer dan één vervoerswijze in een efficiënte, naadloze productbeweging.

Wat is Operation Management (OM)?

Bedrijven creëren waarde door producten te produceren en diensten te leveren die voldoen aan of de verwachtingen van de klant overstijgen. Operations management behandelt de processen waarmee een bedrijf zijn middelen gebruikt om die producten en diensten te creëren op een manier die hun waarde maximaliseert.

Waarom het College of Business bij Georgia Southern University?

  • Internationale accreditatie van de AACSB

Alleen instellingen met bewezen track records van academische uitmuntendheid kunnen deze belangrijke stempel van goedkeuring verkrijgen, zodat u kunt rekenen op een hoogwaardige educatieve ervaring.

  • Een zorgzame omgeving

Georgia Southern biedt een studentengerichte omgeving geleid door beheerders en faculteiten en medewerkers die echt op je succes zorgen.

  • Interactie met faculteit en bedrijfsleiders

Onze lessen worden geleerd door gekwalificeerde professoren, niet afgestudeerde studenten, en klassen maten zijn vaak klein. Regionale en nationale sprekers komen regelmatig naar de campus om deel te nemen aan onze jaarlijkse Executive-in-Residence en Accounting Day-programma's.

  • Eersteklas faciliteiten en computerlabs

Het departement Logistiek en Supply Chain Management is gevestigd in het College of Business Building, dat beschikt over state-of-the-art multi-media klaslokalen en vier computerlabs met de nieuwste technologie.

  • Stagemogelijkheden

Stageplaatsen helpen u om de kennis beter te integreren met praktische toepassingen. Blootstelling aan logistieke praktijken en zakelijke omgevingen kan u ook helpen om te bepalen welke carrièrepad er goed voor u is en om te helpen om te beginnen met uw carriere voordat u permanent op de arbeidskrachten gaat. Logistieke studenten zijn onlangs stages aangeboden door hier te klikken.

  • Beurzen en financiële hulp

Elk jaar worden logistieke beurzen toegekend aan studenten op basis van de prestaties van het klaslokaal, het professionele potentieel en de financiële behoefte. Financiële ondersteuning voor het beurs programma wordt verstrekt door de Georgia Ports Authority, Transport Club van Atlanta, de Atlanta Maritime Association, Propeller Club van Savannah, Savannah Maritime Association, Georgia Foreign Trade Conference en de Savannah Traffic Club.

  • Off-campus leren

Studentenveldtochten zijn een uniek kenmerk van het LIT-programma. Recente rondleidingen omvatten bezoeken aan de haven van Georgië, Wal-Mart Distribution Center en The Home Depot Distribution Center. Het LIT-programma profiteert ook van de relatie met een aantal industrieorganisaties. Jaarlijks worden de studenten geselecteerd om deel te nemen aan nationale en regionale conferenties en vergaderingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Het doel van de Ph.D. in Logistiek en Supply Chain Management is het ontwikkelen van wetenschappers die nieuwe kennis genereren en verspreiden door hoogwaardig onderzoek ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Logistiek en Supply Chain Management is het ontwikkelen van wetenschappers die nieuwe kennis genereren en verspreiden door hoogwaardig onderzoek uit te voeren en les te geven op universitair niveau. De Ph.D. programma wordt geleverd via traditioneel cursuswerk en andere onderzoeksinitiatieven met faculteit in het Parker College of Business. Door een residentie onderwijs / leermodel te behouden, profiteert het programma van geïndividualiseerde studentenontwikkeling door constante interactie in een ondersteunende omgeving van mentoren en collega's.

Het programma vereist ten minste 60 credit-uren, op voorwaarde dat de student een master's in business heeft van een instelling geaccrediteerd door de vereniging tot Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB). Studenten zonder een kernbegrip van belangrijke zakelijke gebieden kunnen tot een extra 18 afgestudeerde credit-uren nodig hebben.... [-]

Verenigde Staten Statesboro
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands