Lees de Officiële Beschrijving

Rutgers 'School voor Management en Arbeidsrelaties (SMLR) is de leidende bron van expertise in de wereld van werk, het bouwen van effectieve en duurzame organisaties en de veranderende arbeidsrelatie. De school bestaat uit twee afdelingen, één gericht op alle aspecten van strategisch personeelsmanagement en de andere gewijd aan de sociale-bètaspecialiteiten met betrekking tot arbeidsstudies en arbeidsrelaties, met een faculteit met een breed scala aan disciplinaire achtergronden.

De afdeling Human Resource Management is gericht op alle aspecten van strategisch human resource management, inclusief inzicht in de rol van human resources bij het bepalen van individueel en organisatorisch succes en het managen van human resources in een mondiale context. De afdeling Arbeidswetenschappen en arbeidsrelaties bestudeert en onderwijst over alle aspecten van werk en de arbeidsverhoudingen en in het bijzonder hoe collectieve vertegenwoordiging en openbaar beleid het welzijn van werknemers kunnen verbeteren.

Daarnaast biedt SMLR veel permanente educatie- en certificaatprogramma's die worden gegeven door onderzoekers van wereldklasse en deskundige beoefenaars.

Geschiedenis

SMLR werd oorspronkelijk opgericht door een wet van de wetgevende macht van New Jersey in 1947 als het Instituut voor Management en Arbeidsverhoudingen (IMLR). Net als zijn tegenhangers die tegelijkertijd in de andere grote industriële staten werden gecreëerd, werd het Instituut gecharterd om nieuwe vormen van arbeidsmanagementsamenwerking te bevorderen na de industriële onrust aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het werd officieel een school op de vlaggenschipcampus van de State University van New Jersey in New Brunswick / Piscataway in 1994. Klik hier om te lezen over de geschiedenis van de arbeidseducatie bij Rutgers en het IMLR.

Waarom SMLR

SMLR biedt een unieke leerervaring, waarbij u:

  • Leer van hoog geciteerde en gepubliceerde faculteit.
  • Ervaar innovatieve lesmethoden.
  • Netwerk met marktleiders.
  • Krijg werkgelegenheid.

In een oogopslag

  • Studenten: 1.597 (voltijdse en deeltijdse majors)
  • Faculteit: 50 (voltijd)

Kenmerken

  • Drie niet-gegradueerde opleidingen met verschillende focus worden aangeboden, twee BA-programma's in samenwerking met de School of Arts and Sciences en een BS-programma, dat online kan worden voltooid. Ontdek welke mogelijk in jouw behoeften en interesses past.
  • De school biedt twee zeer gerespecteerde masters: de MHRM en MLER De faculteit beheert ook een Ph.D. graad in arbeidsverhoudingen en human resources, met afgestudeerden die zich bezighouden met onderzoek en academische functies.
  • Onderzoek dat de veranderende aard van de werkplek verkent en anticipeert, is een belangrijk onderdeel van de missie van de school.
  • Verschillende centra en programma's die zich richten op toonaangevend onderzoek en verbetering van het personeelsbestand. Permanente educatieprogramma's omvatten Labour Education and Research Now (LEARN) en Rutgers 'executive education.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Rutgers University

SMLR's Ph.D. programma in arbeidsverhoudingen en human resources (IRHR) is een interdisciplinair programma dat studenten kwalificeert voor werk als universiteits- of univ ... [+]

SMLR's Ph.D. programma in arbeidsverhoudingen en human resources (IRHR) is een interdisciplinair programma dat studenten kwalificeert voor werk als universiteits- of universitaire faculteit of onderzoeksposities. Het IRHR-programma is bedoeld voor mensen die:

Bestudeer de wereld van werk in onze dynamische wereldeconomie, inclusief hoe arbeidsrelaties organisaties, werknemers en de samenleving beïnvloedenWerk samen met vooraanstaande wetenschappers die nationaal en internationaal erkende experts zijn in een breed scala van onderwerpen op het gebied van arbeidsverhoudingen en human resourcesWord vooraanstaande wetenschappers. Studenten leren hoe ze rigoureus onderzoek moeten ontwerpen, uitvoeren en publiceren in wetenschappelijke tijdschriften zoals Academy of Management Journal, Academy of Management Review, Industrial and Labor Relations Review, Industrial Relations en Journal of Applied Psychology , onder anderen.Leervaardigheden ontwikkelen door als assistent te werken en hun eigen cursussen te geven.Leerdoelen voor studentenBehaalde bekwaamheid, geleerdheid, onderzoek en leiderschapsvaardigheden in arbeidsverhoudingen en menselijke hulpbronnenDoe mee en voer origineel onderzoek uitBereid je voor op professionals in een loopbaan die training vereisen op het hoogste niveau in de sociale wetenschappen die zich bezighouden met arbeidsverhoudingen en menselijke hulpbronnenGovernance en toelating... [-]
Verenigde Staten Piscataway
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway, New Jersey, Verenigde Staten