The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IUBRS - Benutten van iemands potentieel door middel van superieure vorming en waardenvorming.

IUBRS, de Internationale Universiteit voor Bio-Regeneratieve Wetenschappen, definieert Bio-Regeneratieve Wetenschappen als een tak van Biologie die een enorm potentieel heeft op het gebied van het maken van oplossingen om de algehele gezondheid van de mensheid te verbeteren. Het alomvattende karakter van biologie, aangezien wetenschap meer erkenning nodig heeft voor haar branche-wetenschap; Geneesmiddel. Zoals de meesten van ons weten dat oude genezingswetenschappen zoals de oude Indiase geneeswijzen, oude Egyptische geneeswijzen of oude Griekse geneeswijzen om er maar een paar te noemen, allemaal hebben bijgedragen aan de conventionele geneeskunde die we kennen, herkennen en vertrouwen als mainstream, allopathie of westerse geneeskunde. Dit medicijn heeft ons jarenlang geholpen bij het behandelen van symptomatische behandeling naast preventieve geneeskunde.

De faculteit van IUBRS ging een stap verder om tegemoet te komen aan de behoefte aan een instelling voor hoger onderwijs om een platform te bieden dat aanleiding geeft tot een nichegebied als Bio-Regenerative Sciences om een weg te banen die conventionele en reguliere onderwijsinstellingen anders niet zouden hebben of later zouden verkennen het kennislichaam rond bio-regeneratieve wetenschappen bespreken, uitdagen en constructief construeren. Dank aan de oprichters van investeerders die dit pad aan de faculteit hebben toevertrouwd om dit platform aan medekandidaten, dwz studenten van IUBRS, te leveren, om bio-regeneratieve wetenschappen te verkennen door zich te houden aan het competentiegericht onderwijs (CBE) -kader om realistische meetbare uitgelijnde resultaten te evalueren aan het doel van de studenten, samen met het BRS-ontwikkelingsdoel van IUBRS.

Dit platform is gemaakt om leerlingen een op competentie gebaseerde onderwijservaring te bieden om het institutionele en persoonlijke doel als volgt te bereiken:

  • Een platform bieden voor bio-regeneratieve wetenschappen om een kader te verwerven waarmee studenten een zelfgestuurde visie kunnen verkennen bij het aansturen van kennisverwerving op het gebied van regeneratieve geneeskunde.
  • Om studenten in staat te stellen hun competentie binnen de meetbare grenzen van de wetenschappen mede te ontwikkelen om een kennislichaam in hun nichegebied binnen de Bio-Regenerative Sciences op te vatten.
  • Om een uitgebreide dialoog tussen de faculteit, fellows en kandidaten mogelijk te maken en te laten groeien in de richting van het construeren van de inhoud en discipline van de Bio-Regenerative Sciences als een product van interactie en wetenschappelijke uitbreiding.

Bio-regeneratieve wetenschap

Bio-Regenerative Science (BRS) is een interdisciplinaire tak (veld) van biologische wetenschap, die onderzoek doet naar en dialogen voert over de toepassing van stoffen van natuurlijke oorsprong, van nature voorkomende stoffen en producten van biotechnologische output, gericht op beschadigde cellen, herstel en / of vervanging van beschadigde weefsels en organen, en stelt via de interferentie en stimulatie van biologische processen op cellulair niveau, waardoor biologische leeftijd omkering een omkering van pathologische mechanismen waardoor degeneratie en activering van herstel Pathways .

Locaties

New Castle

Address
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: