The Rockefeller University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Rockefeller Institute for Biomedical Research, opgericht in 1901, was een revolutionair concept van die tijd: een instituut dat zich toelegt op onderzoek naar de onderliggende oorzaken van ziekten.

Rockefeller, 's werelds toonaangevende biomedische onderzoeksuniversiteit, trekt topwetenschappers en afgestudeerde studenten van over de hele wereld om één missie na te streven: wetenschap bedrijven ten behoeve van de mensheid.

Onze flexibele organisatiestructuur is ontworpen om de voortgang te versnellen. Onbeperkt door bureaucratie, zijn onze wetenschappers vrij om te bewegen in welke richting hun onderzoek hen ook voert en klaar om op hun best te presteren.

Rockefeller heeft een sterke traditie van translationele wetenschap - bijna de helft van de laboratoria van de universiteit voert studies uit over menselijke onderwerpen. Dankzij de uitzonderlijke middelen van The Rockefeller University Hospital kunnen onze wetenschappers klinisch onderzoek uitvoeren dat nergens anders moeilijk zou zijn.

Locaties

New York

Address
York Avenue,1230
10065 New York, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: