Ubiquity University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een heel nieuw soort onderwijs: de alomtegenwoordigheidsbenadering

Het was TS Eliot die vroeg:

 • Waar is de informatie in de gegevens?
 • Waar is de kennis in de informatie?
 • Waar is de wijsheid in de kennis?

Als u nadenkt over uw eerdere ervaring op de meeste conventionele scholen, bent u waarschijnlijk opgeleid om informatie uit het hoofd te leren en uzelf analytisch uit te drukken in tests en scripties. Vanuit ons oogpunt is dit belangrijk, maar niet voldoende voor echt leren. De conventionele en vrijwel exclusieve nadruk op intellectuele strengheid is slechts een einde van het continuüm dat een echte opleiding vormt.

wisdom

Wij geloven dat echt leren ook een innerlijke dimensie nodig heeft. Het vereist evenveel nadruk op lichaam, hart en ziel als op de geest. Het is wanneer deze gebieden naadloos samengaan dat onderwijs zich manifesteert als leren. Dit is wanneer onderwijs alt = "wijsheid wordt.

Bij Ubiquity geloven we dat het streven naar alt = "wijsheid is om in de vragen te leven en dus altijd open te staan voor persoonlijke transformatie. Dit Socratische begrip van 'nagestreefde waarheid' is de hoeksteen en de basis van alles waar we voor staan en ligt bij het hart van al onze programma's, cursussen en evenementen. Voor onze studenten is alt = "wijsheid meer een manier van leven dan een droge intellectuele onderneming. Dit streven naar alt = "wijsheid leidt tot een steeds dieper wordende metamorfose van psyche, hart, geest, lichaam en ziel.

Voor elk van onze studenten is ons doel om persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling te katalyseren. Onze volledige spectrumbenadering animeert de multi-zintuiglijke student door het beste van online onderwijs te combineren, gecombineerd met de nieuwste sociale netwerktechnologie en doordrenkt met persoonlijke intellectuele, creatieve en rituele ontmoetingen. Deze Pathways van participatie zijn beide volledig meeslepende en multi-dimensionaal.

Dit transformationele leerproces met volledig spectrum bouwt veerkrachtige gemeenschappen op en cultiveert capaciteiten voor samenwerking en samenhang.

Is Ubiquity University geschikt voor u?

Hoe u zich persoonlijk ontwikkelt, welke geschenken u in de wereld brengt en hoe effectief u deze geschenken naar uw gemeenschap brengt, zijn allemaal cruciaal voor hoe onze collectieve toekomst zich zal ontvouwen. Als je weet dat je hier bent om te helpen een nieuwe wereld voort te brengen, als je aangetrokken bent tot het cultiveren van je gaven in een ruimdenkende, diverse leergemeenschap, als je gemotiveerd bent door een vraaggestuurd leven en een verkenning van mysterie, dan is alomtegenwoordigheid is misschien de juiste keuze voor u.

Wij zijn een diverse en wereldwijde gemeenschap van studenten. Velen van ons zijn creatieve ondernemers, jeugdige zoekers en volwassen professionals die zichzelf in een grotere context van wonen en leren willen plaatsen. Onze programma's helpen onze leerlingen voorbij de grenzen van conventioneel begrip en gedrag te gaan en een authentieker leven te leiden. Onze leren Pathways bieden een unieke kans om je spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling te verdiepen in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Bij Ubiquity kun je zowel spirituele als persoonlijke transformatie uitvoeren en tegelijkertijd een diploma behalen.

phd wisdom studies

Ubiquity is misschien iets voor u als:

 • Je hebt of hebt een succesvolle carrière gehad, maar hebt het gevoel dat je leven geen echte betekenis heeft
 • Je bevindt je al op een spiritueel pad, maar zoekt begeleiding en meer rigoureus en diepgaand leren
 • U zoekt een academisch geïntegreerde benadering van persoonlijke en professionele transformatie
 • Je geeft om het grote geheel en wilt op een dieper niveau de mogelijkheden voor verandering verkennen.
 • Je bent vastbesloten om levenslang te leren in dialoog met collega-zoekers - als een proces, niet als een eindpunt.
 • Je hebt geschenken om te delen dat de wereld sneller zal accepteren als je bent geaccrediteerd.
 • Je wilt de innerlijke en uiterlijke aspecten van je wezen integreren.

Ubiquity University biedt u de mogelijkheid om:

 • Ontgrendel je volledige potentieel
 • Leid een authentieker, zinvoller leven
 • Jezelf opnieuw uitvinden
 • Claim je macht
 • Ontdek je eigenwaarde
 • Maak deel uit van een koesterende, ondersteunende gemeenschap
 • Verander de wereld ten goede

wisdom school

Locaties

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden