University Of San Diego School of Leadership and Education Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Leadership and Education Sciences herbergt academische afdelingen, centra en instituten in de Moeder Rosalie Hill Hall op de campus van de Universiteit van San Diego. De nationaal geaccrediteerde, innovatieve en levendige programma's die binnen SOLES worden aangeboden, worden geleid door een administratief team, faculteit en deelnemende adviesbureaus voor de school en de centra.

SOLES Verkort Strategisch Plan 2016-2018

Missie

De missie van SOLES is om met studenten en onze gemeenschappen te betrekken om voortdurend te leren door middel van onderzoek en praktijk die sociale rechtvaardigheid en effecten ondersteunt betekenisvolle verandering in onze diverse samenleving.

Visie

Wij vormen de toekomst door inclusive onderwijs te bieden als basis voor sociale rechtvaardigheid en de middelen om de menselijke waardigheid te verbeteren en de kwaliteit van het leven te verbeteren.Kernwaarden

Multiculturele en sociale rechtvaardigheid: Wij geloven in het ontwikkelen van leiders, opvoeders, counselors en therapeuten die zich voor eigen vermogen en inclusie in de professionele instellingen waarin ze dienen dienen te pleiten. Wij geloven in het uitdagen van alle vormen van discriminatie, met inbegrip van ras, klas, geslacht, handicap, seksuele geaardheid, religie, in onze lokale, nationale en wereldwijde gemeenschap en in het werken als veranderende agenten om de onderdrukking te ondermijnen.

Uitmuntendheid in het onderwijs: We zijn toegewijd aan uitmuntendheid in het opleiden van onze studenten in onze afgestudeerde en bacheloropleidingen. SOLES faculteit biedt innovatieve en responsieve instructies, zinvol praktisch leren met kansen voor kritisch denken en hoogwaardig mentoragement voor al onze studenten. We streven ernaar studenten af ​​te studeren die voorbeeldige vertegenwoordigers van SOLES en leiders in hun beroepen zijn.

Zorg voor de hele persoon: In overeenstemming met de USD Way verklaring, als een gemeenschap, beloven we de waarde en de menselijke waardigheid van elke persoon te respecteren. We zijn toegewijd aan het behandelen van iedereen met hoffelijkheid en mededogen, zodat ze gewaardeerd, verzorgd en gerespecteerd voelen. Onze acties zijn gebaseerd op onze katholieke traditie van sociale rechtvaardigheid en liefde voor onze gemeenschap.

Community Engagement: Wij zijn toegewijd om met lokale partners op lokaal, nationaal en globaal niveau te betrekken om onderwijs, scholarships en dienstverlening voor onze faculteit, studenten en medewerkers te bouwen en te ondersteunen. Communautaire betrokkenheid omvat het nastreven van wederzijds belonende partnerschappen met gemeenschapsleiders, geleerden, opvoeders en dienstverleners. Dergelijke partnerschappen zijn essentieel voor relevante en hoogwaardige praktijkopleiding voor onze studenten, toegepaste onderzoeksmogelijkheden en de vervulling van onze missie om te dienen.

Excellence in Scholarship: We zijn toegewijd aan het bijdragen aan kennisgeneratie op onze terreinen door creatieve en strenge scholarships. Onze sterke punten zijn in toegepast onderzoek gebaseerd op, en bijdragen aan counseling en therapie, onderwijs en leiderschap. We trachten ook effectieve vertalers van opkomende wetenschappelijke ontwikkelingen in de praktijk te zijn door middel van onze beurs en onderwijs.

Strategische Prioriteiten

  1. Vergroot SOLES 'verbintenis tot multiculturele en sociale rechtvaardigheid
  2. Versterk, ontwikkel en groei academische programma's in SOLES
  3. Vergroot SOLES 'engagement met K-12 katholieke, publieke en charter / gemeenschapsgebaseerde scholen
  4. Verbeter SOLES 'internationale en lokale aanwezigheid
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

PhD In Leadership Studies

Campus Voltijd 5 - 7 jaar September 2018 Verenigde Staten San Diego

Als het eerste doctoraatsprogramma van de natie in Leadership Studies wordt USD internationaal erkend als een instituut van dynamische innovatie en wetenschappelijke excellentie. Bekend om onze nauwe betrokkenheid bij studenten / faculteit en samenwerking, bieden we een rigoureuze, maar praktische studierichting, gebaseerd op de heersende theorie en een oriƫntatie op sociale verandering. Het programma is ontworpen om de volgende generatie onderzoekers, wetenschappers en beoefenaars in staat te stellen een belangrijke bijdrage te leveren aan het gebied van leiderschapstudies en inspanningen om de dringende behoeften van de wereld in het algemeen aan te pakken. [+]

Het doctoraat in Leadership Studies biedt specialisaties in:

Educatief leiderschap voor innovatie en sociale rechtvaardigheidLeiderschap van hoger onderwijsLeiderschap voor internationale schoolleidersNon-profit en filantropisch leiderschapLeiderschap van organisaties en consulting

Het programma is ontworpen om de volgende generatie onderzoekers, wetenschappers en beoefenaars in staat te stellen een belangrijke bijdrage te leveren aan het gebied van leiderschapstudies en inspanningen om de dringende behoeften van de wereld in het algemeen aan te pakken.

Wat kan ik met deze graad doen?

Toekomstige studenten zijn docenten, beheerders, leidinggevenden op het midden- en hoger niveau, professionals in non-profitorganisaties, militair personeel, adviseurs en leiders in verschillende andere professionele arena's. Na hun afstuderen kunnen ze universitair hoogleraren worden of werken als beleidsanalisten, evaluatoren, consultants, executive coaches of onderwijsbeheerders.... [-]


Videos

University of San Diego Tour

SOLES Student Testimonial

SOLES Director of Admissions and Outreach

Contact

School of Leadership and Education Sciences

Adres University of San Diego School of Leadership and Education Sciences Mother Rosalie Hill Hall 5998 Alcala Park
92110-2492 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Telefoon false