Walden University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de Walden University

Impact je wereld met een diploma van Walden. Start vandaag! Walden-diploma en certificaatprogramma's zijn ontworpen voor werkende professionals. Verzend het formulier aan de rechterkant om te ontdekken hoe u een wijziging kunt aanbrengen en uw carrière vooruit kunt helpen. Al meer dan 40 jaar helpt Walden University , een geaccrediteerde instelling, werkende professionals hun educatieve doelen te bereiken. Walden-diploma- en certificaatprogramma's zijn ontworpen om studenten te helpen de huidige markttendensen te verkennen, relevante vaardigheden te verwerven die onmiddellijk in de echte wereld kunnen worden toegepast en positieve sociale veranderingen in hun leven en gemeenschappen te creëren. Studenten worden onderwezen door docenten die zowel geleerden als praktijkmensen zijn, die academisch perspectief en praktische ervaring meenemen in het online klaslokaal.

Waarom kiezen voor Walden?

 • Opties: Walden biedt momenteel meer dan 80 graden programma's, meer dan 370 specialisaties en concentraties en meer dan 50 certificaatprogramma's, zodat u het programma of studiegebied kunt vinden dat u nodig hebt.
 • Peer-netwerk: in de Walden-community, die bestaat uit meer dan 127.600 studenten en alumni, heb je een netwerk van peers die je op je reis kunnen ondersteunen.
 • Veel perspectieven: het gevarieerde studentenlichaam van Walden komt uit alle 50 Amerikaanse staten en uit meer dan 150 landen.
 • Deskundige faculteit: Walden's meer dan 3.000 faculteitsleden zijn experts in hun vakgebied die praktijkervaring bieden op hun cursussen.
 • Tevredenheid van de student: 91% van de Walden-afgestudeerden die reageerden op een Walden-onderzoek in 2013, gaven aan heel tevreden of tevreden te zijn met hun alma mater. *

* Bron: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Admissions

Walden University toelatingseisen van Walden University verschillen per programma en opleidingsniveau. Walden-inschrijvingsadviseurs zijn beschikbaar om u te helpen bij elke stap van het online aanvraagproces, van het beslissen welk programma geschikt is voor u om financiële hulp aan te vragen. Inschrijvingsadviseurs kunnen ook Walden's kredietbeleid voor eerdere onderwijservaringen uitleggen.

Collegegeld en financiële hulp

Betalen voor je opleiding kan een uitdaging zijn, maar Walden helpt je bij het identificeren van de vele financieringsmogelijkheden die voor je beschikbaar zijn, zoals beurzen, beurzen en federale en privé-leningen. U kunt ook contact opnemen met uw werkgever om te zien of zij collegegeld terugbetalen voor uw cursussen. Een Walden-inschrijvingsadviseur kan u helpen bepalen welke financieringsopties voor u beschikbaar zijn. Bovendien kunt u tijd en geld besparen door eerder verdiende kredieten over te boeken. Met de meeste Walden-programma's kun je maximaal 50% van je vereiste studiepunten overdragen.

Ondersteuning van uw succes

Walden's doel is om jou te helpen de jouwe te bereiken. Vanaf uw eerste vraag tot en met elke stap van uw studie, kunt u profiteren van een breed scala aan ondersteunende diensten voor studenten die zijn ontworpen om u te helpen slagen in uw educatieve reis. Walden biedt de volgende diensten aan studenten: Persoonlijke Adviseurs: Ontvang persoonlijke aandacht van adviseurs bij inschrijving, financiële hulp, academici en andere ondersteunende diensten om het meeste uit uw online programma te halen. Technische ondersteuning: onderzoek zonder zorgen te weten dat u 24/7 toegang hebt tot de technische ondersteuning van Walden. Aangepaste ondersteuning voor online leerders: overal beschikbaar met internettoegang, de online bibliotheek van Walden bevat meer dan 64.000 full-text journals, meer dan 100 databases en meer dan 3 miljoen proefschriften. Een verscheidenheid aan diensten is specifiek toegesneden op online doctoraatsstudenten, waaronder een facultaire expertisemap en hulp bij proefschriftonderzoek en mondelinge verdediging. Writing Center: Verbeter uw schrijfvaardigheid met ondersteuning van het Walden Writing Center, dat middelen en online tutoring biedt door full-time professionele redacteuren en docenten. Academic Residencies: netwerk met docenten, stafleden en peers bij privéresidenties, ontworpen om u extra onderzoeks- en schrijfondersteuning te bieden voor uw master- of doctoraalstudie. Career Services: Walden's Career Services Centre biedt persoonlijke advies en een online portfolio met hulpmiddelen om u te helpen met cruciale taken, zoals cv schrijven, zoeken naar een baan en interviewstrategieën.

Online leren

Walden's flexibiliteit en ondersteuning brengen je opleiding binnen handbereik. U profiteert van een uitgebreide online leerervaring die het volgende omvat:

 • Handige startdata gedurende het hele jaar.
 • De oriëntatie die u voorbereidt op succes in een online omgeving.
 • Mogelijkheid om cursussen te voltooien waar en wanneer het u uitkomt.
 • Toegang tot cursussen en materialen op uw smartphone of tablet.
 • Multimediahulpmiddelen die zijn ontworpen om het leerproces van studenten te verbeteren: video's, casestudy's, simulaties, artikelen, tijdschriften en discussieonderwerpen.
 • Een wereldwijde online gemeenschap van docenten, studenten en alumni.

Waldencursussen richten zich op praktische vaardigheden en strategieën die u onmiddellijk op de werkplek kunt toepassen. Je wordt aangemoedigd om te gebruiken wat je leert om innovatieve oplossingen voor problemen in de echte wereld te overwegen, en veel programma's bieden de mogelijkheid om wat je hebt geleerd toe te passen door middel van een practicumervaring. Cursussen houden rekening met huidig ​​onderzoek en casestudy's om kritisch denken te verbeteren. Ons online formaat moedigt samenwerking en discussie aan, zodat u van andere professionals in uw vakgebied kunt leren.

Faculteit

Walden docenten zijn gefocust op jouw succes. Onze deskundige faculteit bestaat uit wetenschappers, onderzoekers en vooraanstaande leiders die zijn geselecteerd op basis van hun academische en industriële referenties, alsook voor hun didactische vaardigheden. Ze fungeren als mentors en adviseurs en bevorderen een ondersteunende en inclusieve leeromgeving. Dit zijn de cijfers: 86% van de Walden-docenten heeft ten minste één doctoraat en gezamenlijk hebben ze meer dan 900 prijzen ontvangen voor hun professionele prestaties en uitstekende bijdragen aan hun vakgebied. De faculteit Walden omvat ook 26 Fulbright-wetenschappers of specialisten. Ze hebben een brede waaier van ervaringsgerichte en culturele achtergronden en blinken uit in het integreren van hun expertise in de klas.

Alumni Community

Walden University heeft meer dan 79.800 alumni in 135 landen over de hele wereld. Onze alumni worden ondersteund door een actieve alumnivereniging, die afgestudeerden verbonden houdt aan studenten, docenten en mede-alumni van de grotere Walden-gemeenschap. Alumni nemen deel aan regionale activiteiten en blijven betrokken via het Alumni Ambassador Programme, myWaldenAlumni - ons alumniportal - en de toonaangevende publicatie van de universiteit, Walden magazine, waarin de prestaties van onze alumni twee keer per jaar worden belicht.

accreditatie

Walden University is geaccrediteerd door The Higher Learning Commission en een lid van de North Central Association, www.ncahlc.org. Walden is er trots op dat hij gespecialiseerde accreditaties heeft verdiend bij de volgende organisaties:

 • Nationale Raad voor accreditatie van lerarenopleiding (NCATE)
 • Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP)
 • Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE)
 • Raad voor Accreditatie van Counselling en aanverwante Educatieve Programma's (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Accreditation Centre (GAC) voor onderwijsprogramma's voor projectbeheer
 • Accreditatiecommissie voor Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Accreditatie bevestigt dat een universiteit en haar programma's van hoge kwaliteit zijn en relevante inhoud bieden. Walden University accreditatie van Walden University betekent:

 • De programma's en cursussen zijn van hoge kwaliteit.
 • Studenten die in aanmerking komen, hebben toegang tot federale studentenhulp.
 • Verdiend credits zijn gemakkelijker over te dragen dan credits verdiend bij niet-geaccrediteerde instellingen.

Bij het beoordelen van inloggegevens zoeken werkgevers en universiteiten vaak naar kandidaten die een diploma hebben behaald aan een geaccrediteerde universiteit. Vind informatie over kosten, bezettingstypes, voltooiingspercentages en mediaanschuld voor deze programma's op http://www.waldenu.edu/programdata.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk DBA » Bekijk PhD - OnlineStudies » Bekijk MBA » Bekijk MSc - OnlineStudies » Bekijk Masters » Bekijk MSc - HealthcareStudies » Bekijk PhD\'s » Bekijk Master » Bekijk PhD - Lawstudies »

Videos

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Contact
Social Media