Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Inscape is een echt Zuid-Afrikaans product. Wij vertegenwoordigen de opstaan ​​en gaan houding die synoniem is met ons land en zijn mensen. We zijn geprezen omdat we intrinsiek ambitieus en hoopvol zijn en oprecht werken aan de verbetering van onze mensen, onze gemeenschappen en de wereld als geheel. In 2016 werd onze CEO benaderd tijdens een internationale rekruteringsconferentie om te overwegen de instellingen die aanbieden voor het Midden-Oosten uit te breiden. De mogelijkheid werd aanvaard en in minder dan twee jaar tijd is de mogelijkheid om de eerste Zuid-Afrikaanse instelling te zijn die een campus in Dubai plant, werkelijkheid geworden. Inscape Education Management FZ-LLC is gevestigd in het Dubai Design District. Accreditatie is toegekend door KHDA (Knowledge Human Development Authority) en de campus is in bedrijf en biedt momenteel kwalificaties, korte cursussen en softwaretraining. De instelling is geprezen voor de kwaliteit van haar aanbod, het ethos van de organisatie, haar unieke onderwijsaanpak en haar voortschrijdende houding ten opzichte van digitale transformatie in het onderwijs als geheel. De Dubai-campus zal in juni 2018 zijn korte cursussen en softwaretraining lanceren en accepteert inschrijvingen voor diploma's en hogere certificaten om in september 2018 te beginnen.

Cultuur

Inclusieve lezingen, duurzaamheid, culturele gevoeligheid en een stilzwijgende benadering van de individuele, groeps- en menselijke dynamiek, zijn woorden die synoniem zijn met het ethos dat sterk werkt bij de aanpak van het personeel van de Inscape Dubai-campus en de faculteit. Onze unieke engagementstijl en communicatiepraktijk, met mensen en onze omgeving is uniek en aanstekelijk.

De campus noemt de comfortabele stijlvolle bedrijfsstudio-leerruimte van D3, thuis. Opportunity, geïntegreerd leren in de praktijk en integratie in het creatieve ontwerpveld gebeurt impliciet. Onze 'be local, go global' mantra is synoniem met de D3-filosofie, van eten, winkelen, ontdekken, met de vele eetgelegenheden op het terrein, creatieve bedrijfsatelstudio-ruimtes en leuke dagelijkse activiteiten ter plaatse.

Campus leven

De Inscape-campus bevindt zich in het hart van het Dubai Design District. D3 is een levendige smeltkroes van creativiteit en innovatie voor regionaal ontwerp en originaliteit. Dit is de plek waar ontwerpers, ondernemers, het bedrijfsleven en onderwijs samenkomen.

De Inscape-campus staat aan de vooravond van deze pulserende ruimte. Eten, winkelen, ontdekken, is de D3-weg, en een reeks designgerichte boetieks, showrooms, galeries, restaurants en cafés noemen deze creatieve ruimte op maat. De campus heeft een professioneel studiogevoel. Je wordt een deel van deze gevarieerde en interessante ervaring als je begint aan je leertraject.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Address
Inscape Education Management FZ-LLC Building 4 Floor 1 Room A105 Dubai Design District
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten