Stafford Global

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AFSTANDSONDERWIJS

OVER STAFFORD

Het verstrekken van afstandsonderwijsprogramma's voor meer dan twee decennia

Stafford heeft al meer dan 20 jaar kwalitatief onderwijs geleverd. Het bedrijf serveert het Midden-Oosten en is wereldwijd uitgebreid. Bij Stafford bieden wij cursussen aan in diverse disciplines, waaronder Executive MBA, doctoraten en diploma's.

Onze instelling is altijd geleid en beheerd door academici. We zijn trots om te werken met alleen top Britse universiteiten en dat verklaart de superieure tevredenheid en afrondingspercentages die door studenten op de cursussen die we ondersteunen, behalen.

Onze visie

Onze visie is gebaseerd op onze expertise om ons bereik wereldwijd te vergroten.

Onze Missie

Onze missie is om levenslange leerlingen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige universitaire opleidingen tegen betaalbare kosten en ervoor te zorgen dat ingeschreven studenten superieure academische ondersteuning krijgen om de programma's succesvol af te ronden.

De waarde van de dienst die we bieden heeft duizenden afgestudeerden toegestaan ​​om hun carrièremogelijkheden te verbeteren en promoties te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk DBA » Bekijk Online BAs » Bekijk Online MBA » Bekijk Online Postgraduate Certificaten » Bekijk Online MSc » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

DBA

University of Northampton DBA - Doctoraat in Bedrijfskunde

Campus Voltijd Deeltijd 48 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten United Arab Emirates Online Saoedi-Arabië Saudi Arabia Online Bahrein Bahrain Online Egypte Egypt Online Irak Iraq Online Jordanië Jordan Online Koeweit Kuwait Online Oman Oman Online Libanon Lebanon Online Ghana Ghana Online Kenia Kenya Online Oeganda Uganda Online Botswana Botswana Online Zuid-Afrika South Africa Online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Rwanda Rwanda Online Bulgarije Bulgaria Online Roemenië Romania Online Servië Serbia Online Griekenland Greece Online Turkije Turkey Online Cyprus Nicosia Zuid-Soedan Juba Soedan Khartoum Jemen Sanaa Libië Tripoli +53 more

Het doctoraat in bedrijfsadministratie (DBA) biedt een nieuwe route naar een doctoraatskwalificatie die specifiek is ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en derde sector. [+]

Het doctoraat in bedrijfsadministratie (DBA) biedt een nieuwe route naar een doctoraatskwalificatie die specifiek is ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en derde sector. In tegenstelling tot een traditionele Ph.D., biedt de DBA kandidaten de mogelijkheid om een ​​bijdrage te leveren aan kennis door middel van de "nieuwe toepassing van theorie" in plaats van de "ontwikkeling van nieuwe theorie". Het resultaat is een verbeterde capaciteit in thought leadership voor organisatorische verandering en een grotere paraatheid voor senior management en / of consultancy-rollen.

Northampton Business School is genomineerd door de Times Higher Education (de prime HE-publicatie in het VK en onderdeel van de The Times-groep) voor Outstanding Business School van het jaar nu voor 2013, 2014 en 2015: ongekend 3 jaar op rij. (Slechts zes Britse business schools worden jaarlijks genomineerd voor de 120 bestaande).... [-]


Videos

Distance Learning - The Stafford Advantage - Whiteboard Animation

Knowledge fix: Creativity 101

The story of Stafford: Celebrating 20 years of Quality UK Education

Marketing terms in dating language

Why Stafford

Transformation of Personnel Management to HRM

Contact
Bezoekadres
Stafford Headquarters
Education Free Zone,
Business Centre 4, Office No. 204B,
Ras Al Khaimah, United Arab Emirates

United Arab Emirates Online, AE
Bezoekadres
Saudi Arabia Online, SA
Bezoekadres
Qatar Online, QA
Bezoekadres
Bahrain Online, BH
Bezoekadres
Egypt Online, EG
Bezoekadres
Iraq Online, IQ
Bezoekadres
Jordan Online, JO
Bezoekadres
Kuwait Online, KW
Bezoekadres
Oman Online, OM
Bezoekadres
Lebanon Online, LB
Bezoekadres
USA Online, US
Bezoekadres
Canada Online, CA
Bezoekadres
Ghana Online, GH
Bezoekadres
Kenya Online, KE
Bezoekadres
Uganda Online, UG
Bezoekadres
Botswana Online, BW
Bezoekadres
South Africa Online, ZA
Bezoekadres
Mauritius Online, MU
Bezoekadres
Tanzania Online, TZ
Bezoekadres
Rwanda Online, RW
Bezoekadres
Bulgaria Online, BG
Bezoekadres
Romania Online, RO
Bezoekadres
Serbia Online, RS
Bezoekadres
Greece Online, GR
Bezoekadres
Turkey Online, TR
Bezoekadres
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva, HR