Stafford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Stafford werd opgericht in 1993, in de Verenigde Arabische Emiraten, met de enige bedoeling van het verstrekken van onderwijs op afstand bijstand aan de professionals in het Midden-Oosten om een goede kwaliteit te bereiken internationaal erkende diploma's die hen zo ernstig managers zou markeren en vooraf hun carrière.

Te beginnen met 7 studenten in 1993 meer dan een decennium later zijn we bezig met een gemiddelde van 1000 studenten per jaar gebruikmaakt onderwijs op afstand. Alle ernstige gelijkgestemde drukke managers te bewijzen aan de wereld dat ze betekenen om te slagen.

Stafford is geheel gericht op het ondersteunen van full-time professionals in het bedrijfsleven met het leren van de kwaliteit op afstand om hun carrière te versnellen door middel van zelfstudie.

Stafford werkt het hele Midden-Oosten en de Levant regio aanbieden afstandsonderwijs Executive MBA's, Promoties, BA, diploma's en nog veel meer.

Wij zijn trots op onze inzet voor de academische en zakelijke succes van onze studenten, onze uitstekende relaties met onze Britse universiteiten, onze integriteit en de hoge kwaliteit van onze academische en administratieve ondersteuning.

In de loop der jaren hebben we keken veel van onze studenten beklimmen de corporate ladder en bereiken het hoogtepunt met hun toegevoegde kennis via het afstandsonderwijs MBA en andere cursussen zoals doctoraat en meesters. Als gevolg van Afstandsonderwijs MBA, hebben studenten met succes hun eigen bedrijf opende, of gegaan om bestuurders van multinationale bedrijven. Sommigen hebben totaal veranderd hun loopbaan en de tevredenheid van de wetenschap dat ze zijn in hun ware element na jaren in minder dankbaar werk hebben opgedaan.

En nu met meer dan 2.000 afgestudeerde professionals als vrienden, willen we onze afstandsonderwijs missie over te dragen aan de volgende generatie studenten. Onze trots op onze studenten is verdubbeld, elke keer als we gaan hun diploma-uitreikingen aan de universiteit zelf.

51653_Stafford-banner-partner-uk-universiteiten
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk DBA » Bekijk Online BAs » Bekijk Online MBA » Bekijk Online MA » Bekijk Online MSc » Bekijk Deeltijd MBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

DBA

University of Northampton DBA - Doctoraat in Bedrijfskunde

Online Voltijd Deeltijd 48 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten United Arab Emirates Online Soedan Sudan Online Pakistan Pakistan Online Irak Iraq Online Egypte Egypt Online Saoedi-Arabië Saudi Arabia Online Qatar Qatar Online Oman Oman Online Libanon Lebanon Online Koeweit Kuwait Online Jordanië Jordan Online Bahrein Bahrain Online +23 more

Het doctoraat in bedrijfsadministratie (DBA) biedt een nieuwe route naar een doctoraatskwalificatie die specifiek is ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en derde sector. [+]

Het doctoraat in bedrijfsadministratie (DBA) biedt een nieuwe route naar een doctoraatskwalificatie die specifiek is ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en derde sector. In tegenstelling tot een traditionele Ph.D., biedt de DBA kandidaten de mogelijkheid om een ​​bijdrage te leveren aan kennis door middel van de "nieuwe toepassing van theorie" in plaats van de "ontwikkeling van nieuwe theorie". Het resultaat is een verbeterde capaciteit in thought leadership voor organisatorische verandering en een grotere paraatheid voor senior management en / of consultancy-rollen.

Northampton Business School is genomineerd door de Times Higher Education (de prime HE-publicatie in het VK en onderdeel van de The Times-groep) voor Outstanding Business School van het jaar nu voor 2013, 2014 en 2015: ongekend 3 jaar op rij. (Slechts zes Britse business schools worden jaarlijks genomineerd voor de 120 bestaande).... [-]


Videos

Distance Learning - The Stafford Advantage

Contact
Bezoekadres
United Arab Emirates
United Arab Emirates Online, AE
Bezoekadres
Bahrain Online, BH
Bezoekadres
Jordan Online, JO
Bezoekadres
Kuwait Online, KW
Bezoekadres
Lebanon Online, LB
Bezoekadres
Oman Online, OM
Bezoekadres
Qatar Online, QA
Bezoekadres
Saudi Arabia Online, SA