Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Over de UAEU

De Verenigde Arabische Emiraten University (UAEU) is de eerste en belangrijkste uitgebreide universiteit in de Verenigde Arabische Emiraten. Opgericht in 1976 door wijlen sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEU is een uitgebreide, opkomende onderzoeksintensieve universiteit inschrijven ongeveer 14.000 Emirati en internationale studenten. Zoals de Verenigde Arabische Emiraten het vlaggenschip van de universiteit, UAEU biedt een volledig gamma van geaccrediteerde, hoge kwaliteit undergraduate en graduate programma's door middel van negen hogescholen, met inbegrip van het College of Business and Economics, een van de grootste academische eenheden. Met een vooraanstaande internationale faculteit, state-of-the-art nieuwe campus, en een volledige waaier van studenten ondersteunende diensten, UAEU biedt een woon-learning omgeving die ongeëvenaard is in de VAE.

Over het CBE

Het College of Business and Economics (KBO) in de Verenigde Arabische Emiraten University heeft zakelijke programma's aangeboden met een sterke traditie van de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, en de service sinds 1977. De CBE heeft normen door AACSB International geplaatst in de strategische planning sinds 1993 opgenomen. Als gevolg daarvan, het CBE was het eerste college van het bedrijfsleven in het Midden-Oosten te worden geaccrediteerd door AACSB in 2000. In 2012, het boekhoudprogramma bereikt onderscheidende accreditatie toegestaan ​​door AACSB. Vandaag de dag, het CBE heeft de wereldwijde onderscheid van de enige business unit in het Midden-Oosten geaccrediteerd in zowel de zakelijke als de boekhouding.

Met ingang van 2015-2016, de CBE bestaat uit vier academische afdelingen (Accounting, Bedrijfskunde, Economie en Financiën, en statistiek) met meer dan 75 full-time docenten en 20 full-time medewerkers ondersteunen van meer dan 3.000 academici en studenten in een verscheidenheid van opleidingen in het Engels gegeven. De CBE biedt 10 graden bachelor's op de campus in Al Ain in de boekhouding, economie, financiën en het bankwezen, management informatie systemen, en statistieken en zakelijke administratie met majors in ondernemerschap, human resource management en ontwikkeling, marketing, supply chain management of een combinatie van twee van deze disciplines. De Master of Business Administration is verkrijgbaar in Abu Dhabi, Al Ain, en Dubai, en de Meester van Professional Accounting wordt aangeboden in Abu Dhabi. Een doctoraat in Business Administration is ook beschikbaar in Abu Dhabi.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

DBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

complexe, wereldwijde competitieve omgevingen van vandaag vragen om nieuwe modellen van de prestaties en innovatieve oplossingen, die organisatie leiders nodig hebben om ... [+]

complexe, wereldwijde competitieve omgevingen van vandaag vragen om nieuwe modellen van de prestaties en innovatieve oplossingen, die organisatie leiders nodig hebben om te kunnen denken in mondiale termen en design systemen die innovatief zijn en inspelen op de mondiale en maatschappelijke trends.

Het College of Business and Economics (CBE) aan de UAEU heeft gereageerd op deze groeiende behoefte met de introductie van de AASCB geaccrediteerde, Doctor of Business Administration (DBA) programma aan te bieden in de VAE hoofdstad Abu Dhabi.

Het programma is ontworpen voor onderzoeksgerichte werkende professionals en senior level executives. Het is gericht op het verbeteren van het beheer van de kennis en uitrusting van zakelijke leiders met brede onderzoek en proces management vaardigheden om hen in staat te stellen de interdisciplinaire, grote plaatje zaken dat de wereldwijde business management vandaag karakteriseren met succes aan te pakken. De part-time, academisch rigoureus programma wordt geleverd op een manier die zakelijke leiders in staat stelt om die ambities waar te maken, zonder afbreuk te doen aan hun professionele inspanningen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi Dubai Al Ain
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands