The Da Vinci Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM IN THE DA VINCI INSTITUTE

Het instituut werd in 2004 opgericht als gevolg van een beslissing van Warwick University om het onderwijslandschap in Zuid-Afrika te verlaten vanwege de toen herziene wettelijke vereisten voor buitenlandse universiteiten in het land. Met de steun van de heer Nelson Mandela en dr. Ben Ngubane besloot de familie Marcus door te gaan met het werk dat door Warwick was begonnen en legde als resultaat vast wat nu bekendstaat als The Da Vinci Institute for Technology Management. Het instituut was in 2004 voorlopig geregistreerd bij het Departement voor Hoger Onderwijs. De eerste Chief Executive Officer, professor Benjamin Anderson, vervoegde het instituut in 2005. Onder zijn leiding ontving het instituut de volledige registratie- en accreditatiestatus van het Departement van Hoger Onderwijs en Vorming en de Raad voor Hoger Onderwijs in 2006. De eerste institutionele audit werd in 2006 uitgevoerd door het Kwaliteitscomité voor het hoger onderwijs (HEQC).

Als onderwijsinstelling Mode 2 is het instituut gericht op het creëren van kennis die transdisciplinair van aard is, maatschappelijk relevant en waarvan de bedoeling is om werkgerelateerde problemen op te lossen en bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van de betrokken personen. Het is in deze context dat The Institute een reis van zelfontdekking faciliteert voor potentiële bedrijfsleiders en ondernemers.

Het Instituut ontleent zijn passie aan het ontwikkelen van ondernemers en toekomstige leidinggevende leiders die zullen bijdragen aan het faciliteren van een duurzame en socio-economische getransformeerde samenleving. Samen met zijn Zuid-Afrikaanse en internationale verenigingen biedt The Institute een breed scala aan leeroplossingen, waaronder aspecten gerelateerd aan, onder andere, ondernemerschap, innovatiebeheer, systeemdenken en managementleiderschap. Door studenten de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan een internationale onderdompeling, konden ze een echt mondiaal perspectief krijgen op leidinggevende leiderschapsontwikkeling zoals het zich presenteert in verschillende delen van de wereld. Studenten kunnen deelnemen aan kleine lessen, waardoor ze de kans krijgen om na te denken over hun eigen leerproces en om deze te integreren met die van mensen die een breed scala aan culturele achtergronden en organisatorische realiteiten vertegenwoordigen.

Het instituut dat zich bevindt in de serene en vredige buitenwijk Modderfontein, biedt hogere diploma's, diploma's, bachelor-, master- en doctoraatskwalificaties in het management van technologie, innovatie, mensen, systemen (TIPS ™) en bedrijfsmanagement (B).

Door het TIPS ™ (B) -kader te integreren, is The Institute in staat om samen met studenten en sponsoren nieuwe werkplekrealiteiten te creëren, op elkaar af te stemmen en agiler te worden. Dit samenwerkingskader stelt The Institute in staat om een ​​echt responsieve service te bieden om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van organisaties op het gebied van organisatieprestaties.

Het instituut is geregistreerd als een particuliere instelling voor hoger onderwijs op grond van de wet op het hoger onderwijs 1997, registratie nr. 2004 / HE07 / 003. De kwalificaties van het Instituut zijn geaccrediteerd door de Council on Higher Education en vastgelegd bij de South African Qualifications Authority.

TIPS-raamwerk

DA VINCI DOEL, DROOM, PRINCIPES EN MERK BELOFTE

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Certificaten » Bekijk Online Bachelor » Bekijk Certificaten » Bekijk Bachelors »

Videos

Graduation 8 September 2016

Presidents Dinner

Academic Opening 2017

Inaugural Lecture - Prof Ben Anderson

Contact

The Da Vinci Institute

Adres The Da Vinci Institute 16 Park Avenue
1609 Edenvale, Gauteng, Zuid-Afrika
Website http://www.davinci.ac.za/
Telefoon +27 11 608 1331