International Hotel School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Toetreden Afrika's Leading Online Hotel School en ontgrendelen uw potentiële.

Al in de industrie of de wil om de spannende wereld van de horeca in te voeren? Online campus International Hotel School biedt een moderne mix van relevante cursussen die personen met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om succesvol horeca professionals uitrust.

International flexibiliteit met internationaal erkende diploma's

De horeca levert een belangrijke bijdrage aan de nationale en globale economie. Als zodanig, de industrie vereist bevoegde personeel dat de vereiste kennis en vaardigheden voor een succesvolle culinaire en gastvrije management.

Toetreden tot Afrika's Leading Hotel School en open de deur van uw dromen!

Het maakt niet uit welk veld u wenst te volgen, zal The International Hotel School u te voorzien van de training die u nodig hebt om een ​​succes van een uitdagende carrière in de horeca en / of culinaire industrie, zowel lokaal als internationaal.

Dus als je over een carrière in de horeca gepassioneerd bent, kijk dan niet verder dan het International Hotel School Online.

Waarom studeren online International Hotel School?

Werk en leven toezeggingen maken het vaak moeilijk of onmogelijk om een ​​full-time (of deeltijds) student. Online onderzoek is een geschikt alternatief dat flexibiliteit en gebruiksgemak biedt. Online studeren betekent dat je deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals in de uitoefening van je carrière doelen.

De voordelen van online onderzoek zijn:

• Toegang tot een persoonlijke online tutor voor vakinhoudelijke vragen en hulp.

• Interactieve discussies, zodat je kunt leren van en te delen met anderen.

• Tutor gebaseerde opdrachten die gericht zijn op de ontwikkeling van uw vermogen om concepten toe te passen om de echte wereld van het werk.

• Geautomatiseerde evaluaties met onmiddellijke resultaten.

• Links naar videoclips, artikelen en case studies.

• E-mail herinneringen, meldingen en regelmatige deadlines houden u op de rails en gericht op het bereiken van je doelen.

• Een toegewijd student steunpunt gericht op het helpen u in uw hele leerproces.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Diplomas » Bekijk Online Cursus »

Videos

30 Seconds to find out about a career in the holiday world with International Hotel School