Read the Official Description

Inscape gelooft in het aanbieden van waarde gedreven producten aan de uiteenlopende groei van de creatieve sector en de industrie te garanderen in het algemeen. We hebben een gevestigde institutionele cultuur die uniek is voor Inscape en studenten. Onze cultuur is gebouwd op een waarde systeem dat kwaliteit, authenticiteit en relaties aanmoedigt. We streven ernaar om dit te laten reflectieve in alle gebieden van onze instelling.

Als organisatie, bevorderen we inclusiviteit en de toegang tot hoger onderwijs. Voor elke twintig studenten die zich inschrijven bij ons, wij zijn in staat om een ​​gedeeltelijke of volledige beurzen bieden aan verdienstelijke kandidaten die anders niet de kans om te beginnen aan hun gekozen loopbaan te helpen.

We nemen een unieke student gecentreerd onderwijs en leren aanpak gericht op een leven lang leren. Onze docent student ratio is laag naar individuele aandacht te garanderen buiten de onmiddellijke academische behoeften van onze studenten. Wij begrijpen de dynamiek van een kleine klasse cultuur en de uitgang van de student van dergelijke inhoud te maximaliseren. Studenten zijn echter verwacht om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en streven ernaar om uiteindelijk onafhankelijke leerlingen worden.

We boezemen een pedagogische aanpak die is gebaseerd op de principes van Work-Integrated Learning (WIL). Afgestudeerden die ons verlaten zijn ervan overtuigd om de zakelijke wereld te betreden. We kiezen voor een zakelijke aanpak in ons curriculum en klaslokalen om afgestudeerden voor zowel de verwachte kansen en uitdagingen in de werkende wereld voor te bereiden.

voortgezet onderwijs

De toegang tot verder leren staat hoog op onze prioriteitenlijst en we zijn er trots op dat meer dan twee derde van onze studenten die gaat in onze Higher Certificate programma's gaan om te worden toegelaten tot de kwalificaties op een van beide Inscape of andere erkende en geregistreerde instellingen voor hoger onderwijs.

ACCREDITATIES

Inscape is geregistreerd bij het Ministerie van Hoger Onderwijs en Vorming (Dhet) als een privé-instelling voor hoger onderwijs. Onze Bachelor of Design Degree, Diploma's en Certificaten Higher zijn geaccrediteerd door de Raad voor het Hoger Onderwijs (CHE), en door de Zuid-Afrikaanse Qualifications Authority (SAQA) op de National Qualifications Framework (NQF) geregistreerd.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Inscape Education Group
Address
Cape Town Campus 408 The Armoury, Buchanan Square, 160 Sir Lowry Road, Woodstock
Kaapstad, West-Kaap, Zuid-Afrika
Website
Telefoonnr.
+27 11 327 2002
Address
Durban Campus 106 Montpelier Road (access via 8th avenue off Florida Road) Morningside
Durban, KwaZoeloe-Natal, Zuid-Afrika
Telefoonnr.
undefined
Address
Midrand Campus 353 Alexandra Road Halfway Gardens
Midrand, Gauteng, Zuid-Afrika
Telefoonnr.
undefined
Address
Pretoria Campus 193 Corobay Avenue Waterkloof Glen
Pretoria, Gauteng, Zuid-Afrika
Telefoonnr.
undefined