Rhodes Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Rhodes University , opgericht in 1904, de universiteit heeft een gevestigde reputatie voor academische excellentie .

Met iets meer dan 8200 studenten is Rhodes een kleine universiteit, die de onderscheiding geniet van het hebben van de beste undergraduate pas- en afstudeercijfers in Zuid-Afrika , uitstekende postgraduate slagingspercentages en de beste onderzoeksresultaten per academisch personeelslid. Dit getuigt van de kwaliteit van de studenten die Rhodes aantrekt en van de academische voorzieningen, en van de toewijding van het personeel van Rhodos tot de ontwikkeling en het succes van de student.

woman reading book while sitting on chairAlexis Brown / Unsplash

Van onze meer dan 8000 studenten is 30% postuniversitair en meer dan 18% internationale studenten uit 54 landen over de hele wereld, waardoor Rhodos een dynamische en kosmopolitische kennisinstelling is. Studenten zijn in staat om een uitgebreid scala aan niet-gegradueerde en postgraduate opleidingen te volgen in de faculteiten Geesteswetenschappen , Wetenschappen, Handel, Farmacie, Recht en Onderwijs. Met het meest gunstige academische personeel voor de studentenratio van Zuid-Afrikaanse universiteiten , zijn Rhodes- studenten verzekerd van gemakkelijke toegang tot academici en nauw toezicht.

De universiteit is trots op haar motto, Where Leaders Learn , en het produceren van afgestudeerden die verstandige intellectuelen, bekwame professionals en kritische, zorgzame en medelevende burgers zijn die kunnen bijdragen aan de economische en sociale ontwikkeling en aan een rechtvaardige, rechtvaardige en democratische samenleving.

Bijna 50% van de Rhodes- studenten en de meerderheid van de studenten woont in de universiteitswoningen , terwijl er ook speciale woningen zijn voor postdoctorale studenten. Door middel van een goed georganiseerde structuur van bewakers, subwachter en wooncomités, spelen de residenties een belangrijke rol in de algemene ontwikkeling van studenten, inclusief het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden.

Talrijke clubs en verenigingen bieden uitgebreide mogelijkheden voor studenten om deel te nemen aan verschillende intellectuele, sociale, culturele en sportieve activiteiten en om waardevolle vaardigheden verder te ontwikkelen.

Rhodes University kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en verzekert zich ervan dat het, als indawo yolwazi (een plaats van kennis) en door het streven naar uitmuntendheid op het gebied van onderwijs, onderzoek en betrokkenheid van de gemeenschap, uitmuntende afgestudeerden voortbrengt waarnaar gezocht wordt en een essentiële bijdrage levert aan menselijke en sociale vaardigheden. ontwikkeling.

woman holding book on bookshelvesBecca Tapert / Unsplash

Onze afgestudeerden presteren goed op een steeds competitievere arbeidsmarkt en staan hoog aangeschreven door werkgevers over de hele wereld. Tijdens je verblijf hier zullen we je helpen je voor te bereiden op je gekozen carrière. De inzetbaarheid van onze afgestudeerden blijft stijgen en scoort daar met het allerbeste wat de wereld te bieden heeft. Onze graadaanbieding bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt door ervoor te zorgen dat ze de vaardigheden ontwikkelen die werkgevers willen, hetzij door werkervaring, vrijwilligerswerk of sociale activiteiten.

Oriëntatieweek is niet alleen ontworpen om u te voorzien van informatie over cursussen die worden aangeboden aan Rhodes University, maar ook om u bloot te stellen aan het brede scala aan diensten en mogelijkheden die door de universiteit worden geboden om uw kansen op succes te vergroten. Het overkoepelende doel van ons directoraat Studentenzaken is om "een ondersteuningssysteem voor levenden leren te creëren en een omgeving te creëren die inclusief is en die bevorderlijk is voor een gezonde levensstijl, persoonlijke groei, ontwikkeling en academisch succes voor onze studenten."

Onze academische en ondersteunende medewerkers zijn er om u te ondersteunen; ze zijn hier om je te helpen je dromen, doelen en aspiraties te realiseren; ze zijn er om je universitaire ervaring positief, lonend en bevredigend te maken. Als een kleine universiteit met toegewijde en toegewijde medewerkers, zijn we in staat om die persoonlijke toets aan te bieden die een verschil kan maken in uw leven. We moedigen u aan om alle professionele hulp en ondersteuning te gebruiken die beschikbaar is.

Namens onze studenten en medewerkers, welkom op de universiteit van Rhodos . U kunt erop vertrouwen dat u de juiste keuze hebt gemaakt voor uw studie. U hebt een kwaliteitsinstelling geselecteerd en een essentiële stap gezet om uw persoonlijke ambities waar te maken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Het Rhodes Business School PhD-programma

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 5 jaar February 2019 Zuid-Afrika Grahamstad +1 more

Volgens het National Qualifications Framework biedt de Doctorate Degree (General) training voor een academische carrière en vereist een kandidaat om onderzoek uit te voeren dat culmineert in een proefschrift. [+]

Volgens het National Qualifications Framework biedt de Doctorate Degree (General) training voor een academische carrière en vereist een kandidaat om onderzoek uit te voeren dat culmineert in een proefschrift. Bovendien moet het geproduceerde onderzoek van een publiceerbare standaard zijn, waarmee een originele bijdrage aan het geheel van kennis wordt aangetoond. Dit impliceert dat er geen evaluatie is van de cursus-werkcomponent, hoewel cursussen kunnen worden opgenomen om de voltooiing van de graad te vergemakkelijken.

In overeenstemming met zijn essentie biedt de Business School een PhD-programma dat een bijdrage wil leveren aan het geheel van kennis met betrekking tot 'Leiderschap voor duurzaamheid'. Onderwerpen die momenteel worden onderzocht, zijn onder meer leiderschapsontwikkeling, verantwoordelijke strategische besluitvorming, dienend leiderschap en service als leiderschapscompetentie.... [-]