Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan een van beide doctoraatsprogramma's moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren. ... [+]

DCom in Sportmanagement

Studenten die deelnemen aan het doctoraatsprogramma moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in sportmanagement.

Contact details

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

DPhil in sportmanagement

Studenten die deelnemen aan het doctoraatsprogramma moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in sportmanagement.

Contact details

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van strat ... [+]

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van strategische en algemene managementprincipes. Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie culmineert, zou een in aanmerking komende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk tonen. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten in staat zijn om te reflecteren op hun onderzoeksbeslissingen en -toepassingen om het effect daarvan te beoordelen in de holistische context van strategisch en algemeen management.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om een ingenieur te ontwikkelen met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele technische wetenschappen en / ontwerp en s ... [+]

In Civiele Techniek

Het doel van de kwalificatie is om een ingenieur te ontwikkelen met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele technische wetenschappen en / ontwerp en synthese, en gerelateerde principes onafhankelijk van specifieke maatschappelijke problemen. Een van de hoofddoelstellingen van dit proces is het ontwikkelen van een geavanceerd vermogen om fundamenteel technisch onderzoek van originele aard uit te voeren. Het bevordert ook een benadering voor een leven lang leren en een aanleg voor het trainen van andere studenten op vergelijkbare gebieden.

Kwalificatie resultaten

Uitgangsniveau resultaten:

De gekwalificeerde student kan:

Identificeer, beoordeel, formuleer, interpreteer, analyseer en los engineering onderzoek / ontwikkeling problemen creatief en innovatief op door relevante fundamentele kennis van wiskunde, basiswetenschappen en ingenieurswetenschappen toe te passen op het gekozen onderzoeksgebied.Plan en beheer geavanceerde onderzoeksprojecten voor engineering, waarbij fundamentele kennis, begrip en inzicht wordt getoond in de principes, methodologieën en concepten die maatschappelijk verantwoord (voor lokale en andere gemeenschappen) technisch onderzoek / ontwikkeling in het gekozen onderzoeksgebied vormen.Werk effectief, individueel of met anderen, als lid van een team, groep, organisatie en de gemeenschap of in multidisciplinaire omgevingen in het gekozen onderzoeksgebied.Organiseer en beheer zichzelf en zijn / haar activiteiten op een verantwoorde, effectieve, professionele en ethische manier, aanvaard verantwoordelijkheid binnen zijn / haar competentiegrenzen en oefen een oordeel uit op basis van kennis en expertise op het gebied van onderzoek.Plan en verricht geavanceerd onderzoek, onderzoek en / of experimenten van originele aard door het toepassen of ontwikkelen van geschikte theorieën en methoden, en voer gegevensanalyse en -interpretatie uit.Communiceer effectief, zowel mondeling als schriftelijk,... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om een ingenieur te ontwikkelen met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele technische wetenschappen en / ontwerp en s ... [+]

DIng in Electrical and Electronic Engineering

Het doel van de kwalificatie is om een ingenieur te ontwikkelen met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele technische wetenschappen en / ontwerp en synthese, en gerelateerde principes onafhankelijk van specifieke maatschappelijke problemen. Een van de hoofddoelstellingen van dit proces is het ontwikkelen van een geavanceerd vermogen om fundamenteel technisch onderzoek van originele aard uit te voeren. Het bevordert ook een benadering voor een leven lang leren en een aanleg voor het trainen van andere studenten op vergelijkbare gebieden.

Kwalificatie resultaten

Uitgangsniveau resultaten:

De gekwalificeerde student kan:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een ingenieur met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele engineering managementwetenschappen en / ... [+]

In Engineering Management

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een ingenieur met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele engineering managementwetenschappen en / ontwerp en synthese, en gerelateerde principes onafhankelijk van specifieke managementsystemen in de samenleving. Een van de belangrijkste doelstellingen van dit proces is het ontwikkelen van een geavanceerd vermogen om fundamenteel onafhankelijke systeemtechniek en managementonderzoek van originele aard uit te voeren. Het bevordert ook een benadering voor een leven lang leren en een aanleg voor het trainen van andere studenten op vergelijkbare gebieden.

Kwalificatie resultaten

Uitgangsniveau resultaten:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie geschreven onder supervisie die een originele bijdrage levert op het gebied van Public Management en Governance over een ... [+]

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie geschreven onder supervisie die een originele bijdrage levert op het gebied van Public Management en Governance over een onderwerp dat is geselecteerd in overleg met het hoofd van de afdeling Public Governance. Een doctoraatsverdediging (van het voorstel of het proefschrift) is vereist in overeenstemming met het reglement van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Een artikel klaar voor publicatie over de scriptie-inhoud of het gerelateerde veld is vereist.

Toelatingseisen

Een masterkwalificatie in openbaar beheer en bestuur op NQF-niveau 8. Een eindcijfer van gemiddeld 65% voor het voorgaande masterprogramma in openbaar beheer / openbaar bestuur / openbaar bestuur (of gelijkwaardige RPL-naleving), evenals een minimum van 65 % voor de 50% of meer proefschriften die nodig zijn voor die masteropleiding. Een aanvraag voor dit programma moet vergezeld gaan van een onderzoeksvoorstel van ongeveer 10 pagina's in een voorgeschreven formaat, dat op verzoek verkrijgbaar is bij de afdeling samen met richtlijnen voor het opstellen van het voorstel.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraatsonderzoek vereist dat een kandidaat onderzoek verricht op een geavanceerd academisch niveau met als hoogtepunt de productie, verdediging en acceptatie van e ... [+]

Het doctoraatsonderzoek vereist dat een kandidaat onderzoek verricht op een geavanceerd academisch niveau met als hoogtepunt de productie, verdediging en acceptatie van een proefschrift. Het bepalende kenmerk van de kwalificatie is dat de kandidaat verplicht is om onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aan te tonen en een significante en originele academische bijdrage te leveren aan het gebied van onderwijs.

Doctor of Education: DEd (Onderwijspsychologie)ToelatingseisenPotentiële kandidaten hebben een MEd (Educational Psychology) behaald.Academische prestaties: studenten moeten in hun vorige graad minimaal 65% hebben behaald. Als 65% niet wordt behaald, kan eerdere kennis en ervaring in het veld in aanmerking worden genomen en kunnen studenten worden toegestaan om te registreren op basis van een onderzoeksvoorstel voor registratie dat is aanvaard door de afdeling Onderwijspsychologie.... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die een belangrijke en originele bijdrage leveren aan kennis op een gespecialiseerd technologisch gebied. Ze zullen in staat z ... [+]

DTech in Werktuigbouwkunde

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die een belangrijke en originele bijdrage leveren aan kennis op een gespecialiseerd technologisch gebied. Ze zullen in staat zijn om een hoog niveau van algemene kennis op dat gespecialiseerde gebied aan te tonen, variërend van fundamentele tot geavanceerde theoretische of toegepaste kennis.

Kwalificatie resultaten

Uitgangsniveau resultaten:

De gekwalificeerde student kan:

Identificeer en los problemen op door middel van antwoorden die verantwoorde beslissingen tonen, met behulp van kritisch en creatief denken.Informatie verzamelen, organiseren, analyseren en kritisch evalueren.Werk effectief met anderen.Denk na over en verken verschillende strategieën om effectiever te leren.Communiceer effectief, met behulp van visuele, wiskundige en / of taalvaardigheden in mondelinge en / of schriftelijke presentatie.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de DTech in de biotechnologie is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie o ... [+]

Het doel van de DTech in de biotechnologie is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van biotechnologie.

De DTech in de biotechnologie is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie. De graad vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in het uitvoeren van origineel onderzoek en ontwikkeling op een gespecialiseerd niveau in metallurgische engin ... [+]

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in het uitvoeren van origineel onderzoek en ontwikkeling op een gespecialiseerd niveau in metallurgische engineering, en aldus bijdragen aan de onderzoeks- en ontwikkelingsbehoeften en kennisbasis van de metallurgische industrie en mijngemeenschap. De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als professionele technoloog.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

Een geschikte Magister Technologiae of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd studiegebied.

Uitreiking van de graad

De DTech: Extraction Metallurgy wordt verleend aan studenten die het onderzoeksprogramma en de scriptie met succes hebben afgerond.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in het uitvoeren van origineel onderzoek en ontwikkeling op een gespecialiseerd niveau in metallurgische engin ... [+]

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in het uitvoeren van origineel onderzoek en ontwikkeling op een gespecialiseerd niveau in metallurgische engineering, en aldus bijdragen aan de onderzoeks- en ontwikkelingsbehoeften en kennisbasis van de metallurgische industrie en mijngemeenschap. De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als professionele technoloog.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

Een geschikte Magister Technologiae of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd studiegebied.

Uitreiking van de graad

De DTech: Engineering Metallurgy wordt verleend aan studenten die het onderzoeksprogramma en de scriptie met succes hebben afgerond.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten de competentie bieden om probleemoplossende vaardigheden op hoog niveau toe te passen, en de toepassing van kritisch en reflectief denken op het meest geavancee ... [+]

Studenten de competentie bieden om probleemoplossende vaardigheden op hoog niveau toe te passen, en de toepassing van kritisch en reflectief denken op het meest geavanceerde academische niveau, met als hoogtepunt de productie van een scriptie op het gebied van milieugezondheid.

Toelatingseisen

MTech milieugezondheid

Contact details

Naam: Martha Chadyiwa Tel : 011559 6239 / e-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het postdoctorale programma Toegepaste Linguïstiek en Literaire Theorie, gericht op de kennisvelden van beide disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs- en ... [+]

Het postdoctorale programma Toegepaste Linguïstiek en Literaire Theorie, gericht op de kennisvelden van beide disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs- en opleidings- en onderzoeksbehoeften van taalbeoefenaars zoals vertalers, tolken, teksteditors, taalplanners, copywriters en taal. docenten. Vertalen en tolken zijn complexe linguïstische, cognitieve en tekstuele processen die onder andere ook sociaal-culturele bemiddeling met zich meebrengen. Gezien de complexiteit van deze activiteiten en dus het interdisciplinaire karakter van de taalpraktijk, bieden deze programma's een evenwicht tussen theoretische, praktische en ervaringskennis en vaardigheden.

Registratie en startdata... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen op het gebied van beheersing, interpretatie, begrip, analyse en toepassing van boekhoudprincipes op ... [+]

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen op het gebied van beheersing, interpretatie, begrip, analyse en toepassing van boekhoudprincipes op het gebied van financiële boekhouding. Een in aanmerking komende kandidaat moet het bewijs leveren van origineel en onafhankelijk wetenschappelijk werk.

Toelatingsvoorwaarden: Een kandidaat die in het bezit is van een universitaire, op boekhouding gerichte masteropleiding op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die door het Departement Accountancy als relevant en voldoende wordt beschouwd. Het voltooien van de registratie voor het programma (en / of voortgezette registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke vereisten omvatten meestal voorbereidende werkzaamheden die leiden tot een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen gericht op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tijdens speciale discussiesessies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het geb ... [+]

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het gebied van audit. Een in aanmerking komende kandidaat moet het bewijs leveren van origineel en onafhankelijk wetenschappelijk werk.

Aankomende studenten moeten een onderzoeksvoorstel opstellen in overleg met een daartoe toegewezen medewerker van de afdeling Accountancy. Dit voorstel moet worden voorgelegd aan een daartoe bijeengeroepen panel. Zodra een beslissing is genomen dat het voorstel is aanvaard, kan de kandidaat-student zich inschrijven voor de graad.

Toelatingsvoorwaarden: Een kandidaat die in het bezit is van een universitaire Auditing of computer Auditing georiënteerde master's kwalificatie op New NQF niveau 9 / Old NQF niveau 8 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die door de afdeling Accountancy als relevant en voldoende wordt beschouwd. Het voltooien van de registratie voor het programma (en / of voortgezette registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke vereisten omvatten meestal voorbereidende werkzaamheden die leiden tot een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen gericht op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tijdens speciale discussiesessies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen in het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van belastingprincipes in de fi ... [+]

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen in het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van belastingprincipes in de financiële en commerciële sector. Een gekwalificeerde kandidaat moet het bewijs van oorspronkelijk en onafhankelijk wetenschappelijk werk vertonen.

Toelatingsvoorwaarden: een kandidaat die in het bezit is van een op de universiteit gebaseerde, op belasting georiënteerde masterkwalificatie op nieuw NQF niveau 9 / oude NQF niveau 8, kan toelating tot deze kwalificatie aanvragen. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een opleidingsspecifiek minimum competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die relevant en toereikend wordt geacht door de afdeling Accountancy.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet geavanceerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van econometrische technieken. Een in aanmer ... [+]

De kandidaat moet geavanceerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van econometrische technieken. Een in aanmerking komende kandidaat moet het bewijs leveren van origineel en onafhankelijk wetenschappelijk werk. Aankomende studenten moeten een onderzoeksvoorstel opstellen in overleg met een medewerker van het Departement Economie en Econometrie. Zodra een beslissing is genomen dat het voorstel is aanvaard, kan de kandidaat-student zich inschrijven voor de graad.

Toelatingsvoorwaarden: Een kandidaat die in het bezit is van een universitaire masterkwalificatie op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een opleidingsspecifiek minimum competentieniveau op Nieuw Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die door het Departement Economie en Econometrie als relevant en voldoende wordt beschouwd. Het voltooien van de registratie voor het programma (en / of voortgezette registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke vereisten omvatten meestal voorbereidende werkzaamheden die leiden tot een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen gericht op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tijdens speciale discussiesessies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet geavanceerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van economische modellen. ... [+]

De kandidaat moet geavanceerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van economische modellen. Een in aanmerking komende kandidaat moet het bewijs leveren van origineel en onafhankelijk wetenschappelijk werk. Aankomende studenten moeten een onderzoeksvoorstel opstellen in overleg met een medewerker van het Departement Economie en Econometrie. Zodra een beslissing is genomen dat het voorstel is aanvaard, kan de kandidaat-student zich inschrijven voor de graad.

Toelatingsvoorwaarden: Een kandidaat die in het bezit is van een universitaire masterkwalificatie op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die door het Departement Economie en Econometrie als relevant en voldoende wordt beschouwd. Het voltooien van de registratie voor het programma (en / of voortgezette registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke vereisten omvatten meestal voorbereidende werkzaamheden die leiden tot een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen gericht op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tijdens speciale discussiesessies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Die doktorsgraad behels ‘n proefskrif oor ‘n goekgekeurde tema in die taal- of letterkunde, onder leiding van een van die Departementslede. ... [+]

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word die menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middelle tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die doktorsgraad behels ‘n proefskrif oor ‘n goekgekeurde tema in die taal- of letterkunde, onder leiding van een van die Departementslede.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels,Afrikaans
Voltijd
3 jaren
Campus
University of Johannesburg

De doctoraatsopleiding bestaat uit een scriptie geschreven onder supervisie die een originele bijdrage levert op het gebied van antropologie over een onderwerp dat is ges ... [+]

De doctoraatsopleiding bestaat uit een scriptie geschreven onder supervisie die een originele bijdrage levert op het gebied van antropologie over een onderwerp dat is geselecteerd in overleg met de afdeling Antropologie en Ontwikkelingsstudies. Een doctoraatsverdediging (van het voorstel en de scriptie) is vereist in overeenstemming met het reglement van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Een artikel klaar voor publicatie over de scriptie-inhoud is ook vereist.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in antropologie en een eindcijfer van ten minste 65% in de specifieke discipline.

Contact details

Naam: Prof David Moore Tel: 011559 2979/2859 / e-mail: dbmoore@uj.ac.za

Registratie en startdata... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Aquatic Health is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op h ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Aquatic Health is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van specialisatie. Een Ph.D. in Aquatic Health is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in aquatische gezondheid vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een in aanmerking komende student dient in het proefschrift bewijs te tonen van on ... [+]

Het programma ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een in aanmerking komende student dient in het proefschrift bewijs te tonen van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. Het proefschrift zou een onderscheidende bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten moeten ook bekwaamheid tonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethoden en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten ook kunnen reflecteren op hun onderzoeksresultaten.

Toelatingseisen

Een passende masterkwalificatie op NQF niveau 8 of 9 in arbeidsrelaties, arbeidsrecht of een verwante discipline en bewijs van een volledige of mini-onderzoekscomponent op masterniveau, evenals de voltooiing van een onderzoeksmethodologie-module op Honours en / of masterniveau met een gemiddeld voldoende van 65% op masterniveau. Drie tot vijf jaar relevante branche- / werkervaring. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit een volledig dagcentrum en psychometrische beoordelingen. Een module in onderzoeksmethodologie op masterniveau is essentieel.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie die een originele bijdrage levert op het gebied van audiovisuele communicatie over een onderwerp dat is geselecteerd in o ... [+]

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie die een originele bijdrage levert op het gebied van audiovisuele communicatie over een onderwerp dat is geselecteerd in overleg met de afdelingsvoorzitter. Een maximum van vier geavanceerde seminars over relevante aspecten van het onderwerp van studie en een mondeling examen (het equivalent van twee papers die elk uit vier modules bestaan) zoals voorgeschreven in het algemene reglementboek. Een onderzoeksartikel dat geschikt is voor publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift is vereist.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in communicatie is vereist, met een minimumgemiddelde van 65%. De algemene regeling met betrekking tot de duur van de masteropleiding is in dit geval ook van toepassing. De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze graad is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraat in Corporate Communication is ontworpen om zeer gespecialiseerde en diepgaande theoretische, professionele en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen binnen d ... [+]

Het doctoraat in Corporate Communication is ontworpen om zeer gespecialiseerde en diepgaande theoretische, professionele en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen binnen de disciplines Corporate Communicatie en Communicatie. De kwalificatie is ontworpen om professionele rolbepaling in zeer gespecialiseerde en onvoorspelbare communicatiecontexten mogelijk te maken en om het vermogen te verwerven om te reageren op abstracte problemen die de bestaande kennis van bedrijfscommunicatie uitbreiden en herdefiniëren.

Het vergemakkelijkt ook een uitgebreide beheersing van geavanceerde methoden voor communicatieonderzoek, hetgeen zou moeten resulteren in een belangrijke en originele bijdrage aan de discipline van bedrijfscommunicatie, evenals het vermogen om een ​​kritische dialoog aan te gaan.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het beheersen, interpreteren, begrijpen en toepassen van Business Management-principes, ... [+]

De student moet toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het beheersen, interpreteren, begrijpen en toepassen van Business Management-principes, met als hoogtepunt onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. In aanmerking komende studenten vertonen competentie in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van een inzicht in de vakdiscipline, waardoor studenten kunnen reflecteren op het onderzoeksgebied.

Toelatingseisen

Een student die in het bezit is van een masterkwalificatie in bedrijfsbeheer op NQF niveau 8 of 9 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Een gemiddelde van 65% moet worden behaald in deze kwalificatie van de master. De decaan van de faculteit Management kan een student toelating tot de doctoraatskwalificatie weigeren indien hij van mening is dat de academische achtergrond van de student onvoldoende is voor de voorgestelde studies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het DLitt et Phil-programma (Biblical Studies) is een onderzoeksprogramma dat overwegend theoretisch werk omvat en normaal geen werkgebaseerd leren of beroepsopleiding ve ... [+]

Het DLitt et Phil-programma (Biblical Studies) is een onderzoeksprogramma dat overwegend theoretisch werk omvat en normaal geen werkgebaseerd leren of beroepsopleiding vereist. Het doctoraatsprogramma is van nature een geavanceerde specialisatie in OT of NT (of beide), voortbouwend op het specialisatieniveau dat al is bereikt op masterniveau.

Het programma is een scriptie over een thema uit het Oude of Nieuwe Testament of beide.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in bijbelstudies of een gelijkwaardige kwalificatie is een vereiste, evenals de algemene universitaire toelatingseisen voor het doctoraatsprogramma. Afhankelijk van het studie- en onderzoeksgebied kan Grieks of Hebreeuws tot het tweede jaar vereist zijn.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in de biochemie is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied va ... [+]

Het doel van de Ph.D. in de biochemie is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van biochemie te bieden. Een Ph.D. in Biochemistry is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de biochemie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Biodiversity and Conservation is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Biodiversity and Conservation is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van specialisatie te bieden. Een Ph.D. in Biodiversity and Conservation is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in biodiversiteit en conservatie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Botany is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van Bota ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Botany is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van Botany te bieden. Een Ph.D. in Botany is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de plantkunde vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en mondiale verbi ... [+]

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en mondiale verbinden en die zijn geworteld in Afrikaanse contexten en ervaringen. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, doorkruist de MA in Communicatiewetenschappen een groot aantal gebieden en gebieden in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en biedt een gelegenheid om hun complementariteit en verwevenheid te verkennen.

Deze kwalificatie biedt studenten de mogelijkheid om de kunst van het zelfstandig studeren onder de knie te krijgen door een onderzoeksthesis te schrijven onder begeleiding van een senior onderzoeker. De focus van het proefschrift is gebaseerd op het voorstel dat de student heeft ingediend en heeft samen met de supervisor (s) besloten.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Computer Science is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Computer Science is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van specialisatie. Een Ph.D. in Computer Science is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de informatica vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in de scheikunde is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied v ... [+]

Het doel van de Ph.D. in de scheikunde is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van chemie te bieden. Een Ph.D. in Chemistry is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de chemie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in de geologie is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van ... [+]

Het doel van de Ph.D. in de geologie is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van geologie te bieden. Een Ph.D. in Geology is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de geologie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie die een originele bijdrage levert aan het vakgebied Journalistiek over een onderwerp dat in overleg met de afdelingsvoorz ... [+]

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie die een originele bijdrage levert aan het vakgebied Journalistiek over een onderwerp dat in overleg met de afdelingsvoorzitter is geselecteerd. Een maximum van vier geavanceerde seminars over relevante aspecten van het onderwerp van studie en een mondeling examen (het equivalent van twee papers die elk uit vier modules bestaan) zoals voorgeschreven in het algemene reglementboek. Een onderzoeksartikel dat geschikt is voor publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift is ook vereist.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in communicatie is vereist, met een minimum van gemiddeld 65%. In dit geval is ook de algemene regeling met betrekking tot de duur van de masteropleiding van toepassing. De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze graad is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een scriptie over een thema in de politieke wetenschappen of internationale betrekkingen, als een unieke bijdrage die ook het vermogen aantoont om onafhankelijk en zinvol ... [+]

Een scriptie over een thema in de politieke wetenschappen of internationale betrekkingen, als een unieke bijdrage die ook het vermogen aantoont om onafhankelijk en zinvol onderzoek te doen, is vereist. Een artikel klaar voor publicatie moet samen met het proefschrift worden ingediend.

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot dit programma heeft een student een goede score nodig op masterniveau.

Contact details

Naam: Prof Deon Geldenhuys Tel : 011559 2894 / e-mail: deong@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Energy Studies is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op h ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Energy Studies is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van energiestudies. Een Ph.D. in Energy Studies is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in energiestudies vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Voor deze graad schrijven studenten onder begeleiding een scriptie over een onderwerp dat in overleg met de faculteit is geselecteerd. Het onderwerp moet aansluiten bij d ... [+]

Voor deze graad schrijven studenten onder begeleiding een scriptie over een onderwerp dat in overleg met de faculteit is geselecteerd. Het onderwerp moet aansluiten bij de expertise van de beschikbare docenten. Vier seminars en een doctoraatsverdediging (van het voorstel of het proefschrift) zijn vereist in overeenstemming met het algemene reglement van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot deze graad, moeten studenten voldoen aan de toelatingseisen van de afdeling (naast de toelatingseisen van de universiteit) en hun kennis van onderzoeksmethodologie en geschiedenis van de filosofie bewijzen. Sommige van de vereisten zijn [i] minimaal 65% gemiddeld voor de master in de wijsbegeerte en [ii] de indiening van geschreven filosofisch werk dat is gedaan voor de master. Aanvullende mondelinge onderzoeken kunnen nodig zijn.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het beheersen, interpreteren, begrijpen en toepassen van een onderwerp in het bredere ... [+]

De kandidaat moet toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het beheersen, interpreteren, begrijpen en toepassen van een onderwerp in het bredere financiële veld. Door middel van het proefschrift zou een in aanmerking komende student het bewijs leveren van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van een inzicht in zowel de vakdiscipline als het onderzoeksgebied.

Gekwalificeerde kandidaten zouden ook bekwaamheid tonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethoden en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen.

Toelatingsvoorwaarden: Een kandidaat die in het bezit is van een universitair gebaseerde financieel georiënteerde masterkwalificatie op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en financiële gerelateerde ervaring die door het Departement Financiën en Investment Management als relevant en voldoende wordt beschouwd. Toelating tot het doctoraatsprogramma is afhankelijk van de succesvolle verdediging van een onderzoeksvoorstel. Het onderzoeksvoorstel moet voor dit doel worden voorgelegd aan een panel dat is bijeengeroepen door het Department of Finance and Investment Management. Het voltooien van de registratie voor het programma (en / of voortgezette registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke vereisten omvatten meestal voorbereidende werkzaamheden die leiden tot een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Geography is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van g ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Geography is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van geografie te bieden. Een Ph.D. in Geography is een puur op wetenschap gebaseerd onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de geografie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een scriptie over een thema uit de Duitse literatuur of taalkunde moet worden ingediend en er zal een mondeling doctoraatsexamen (het equivalent van twee papers bestaande ... [+]

Een scriptie over een thema uit de Duitse literatuur of taalkunde moet worden ingediend en er zal een mondeling doctoraatsexamen (het equivalent van twee papers bestaande uit elk vier modules) worden uitgevoerd om de kennis van de kandidaat van het totale vakgebied te testen en om zijn / haar theoretische te testen bekwaamheid met betrekking tot onderzoek op post-masterniveau.

Toelatingseisen

Voorwaarde: een masterdiploma in het Duits met een minimum van 65%.

Contact details

Naam: Dr Anne Baker Tel : 011559 2717 / e-mail: abaker@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die voor deze cursus zijn toegelaten, moeten een volledige scriptie (ongeveer 220 pagina's) onderzoeken, schrijven en presenteren, die nieuwe kennis aan het vak ... [+]

Studenten die voor deze cursus zijn toegelaten, moeten een volledige scriptie (ongeveer 220 pagina's) onderzoeken, schrijven en presenteren, die nieuwe kennis aan het vakgebied van de Engelse Studies toevoegt. Gespecialiseerd toezicht is beschikbaar in de volgende studiegebieden: Zuid / Afrikaanse literatuurwetenschap en postkolonialisme; Tekstbewerking; Middeleeuwse, Renaissance en romantische studies; en hedendaagse fictie

Toelatingseisen

Een Master's Degree in het Engels is verplicht. Toelating tot de Doctoral Degree moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling.

Contact details

Naam: Prof Karen Scherzinger Tel : 011559 2493 / e-mail: kscherzinger@uj.ac.za

Registratie en startdata... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op een meer geavanceerd niveau (doctoraatsstudies) worden studenten aangemoedigd om met ons samen te werken op onze expertisegebieden, namelijk de Contemporary French Nov ... [+]

Op een meer geavanceerd niveau (doctoraatsstudies) worden studenten aangemoedigd om met ons samen te werken op onze expertisegebieden, namelijk de Contemporary French Novel, Autobiography; Hedendaags Frans theater en franstalige literatuur om hun capaciteiten voor onderzoek en kritisch denken te ontwikkelen. Het doctoraat van de Franse afdeling is bedoeld voor toegewijde onderzoekers en bestaat voornamelijk uit een proefschrift.

Toelatingseisen

De toelatingseis voor een doctoraat is een masterdiploma in het Frans.

Contact details

Naam: Prof WA Kabwe-Segatti Tel : 011559 2757 / e-mail: desirew@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In een doctoraat bewijzen studenten hun vermogen om origineel onderzoek te doen. Idealiter zou dit onderzoek moeten leiden tot de publicatie van een artikel of een boek. ... [+]

In een doctoraat bewijzen studenten hun vermogen om origineel onderzoek te doen. Idealiter zou dit onderzoek moeten leiden tot de publicatie van een artikel of een boek. De vormende waarde van een doctoraat kan niet worden overschat: vaardigheden verwerven op het gebied van creatief en origineel denken, probleemoplossing, kritisch lezen, analyseren en synthetiseren. Het onderwerp van de graad moet bijdragen aan ons begrip van de Griekse beschaving (oude, hellenistische, Byzantijnse of moderne) en de bijdrage ervan aan de westerse beschaving (politieke theorie, filosofie, religie, literatuur, theater, film, religie, architectuur, enz.)

Toelatingseisen

Een MA in het Grieks geeft toegang tot dit programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In een doctoraat bewijzen studenten hun vermogen om origineel onderzoek te doen. Idealiter zou dit onderzoek moeten leiden tot de publicatie van een artikel of een boek. ... [+]

In een doctoraat bewijzen studenten hun vermogen om origineel onderzoek te doen. Idealiter zou dit onderzoek moeten leiden tot de publicatie van een artikel of een boek. De vormende waarde van een doctoraat kan niet worden overschat: vaardigheden verwerven op het gebied van creatief en origineel denken, probleemoplossing, kritisch lezen, analyseren en synthetiseren. Het onderwerp van de graad moet bijdragen aan ons begrip van de Romeinse beschaving en haar bijdrage aan de westerse beschaving (politieke theorie, filosofie, religie, literatuur, theater, film, religie, architectuur, enz.).

Toelatingseisen

Een MA in het Latijn geeft toegang tot dit programma.

Contact details

Naam: Prof JLP Wolmarans Tel : 011559 2737 / e-mail: hansiew@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het proefschrift is om grondig onderzoek te doen, waarbij zowel primaire als secundaire bronnen worden gebruikt om een originele bijdrage te leveren aan kenn ... [+]

Het doel van het proefschrift is om grondig onderzoek te doen, waarbij zowel primaire als secundaire bronnen worden gebruikt om een originele bijdrage te leveren aan kennis in historische studies. Een onderwerp wordt gekozen in overleg met de docent.

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot dit programma, moet de kandidaat een MA in historische studies of een nauw verwante discipline hebben.

Contact details

Naam: Prof Louis Grundlingh Tel: 011 559 2007 / e-mail: louisg@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een in aanmerking komende student dient in het proefschrift bewijs te tonen van on ... [+]

Het programma ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een in aanmerking komende student dient in het proefschrift bewijs te tonen van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. Het proefschrift zou een onderscheidende bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten moeten ook bekwaamheid tonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethoden en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten ook kunnen reflecteren op hun onderzoeksresultaten.

Toelatingseisen

Een passende masteropleiding (NQF niveau 8 of 9) op het bredere gebied van human resource management, evenals de voltooiing van een onderzoeksmethodologie-module op Honours- en / of masterniveau met een gemiddeld voldoende van 65% op masterniveau. Drie tot vijf jaar relevante werkervaring in de sector. Studiebeperkingen vereisen een selectieproces dat bestaat uit een volledig dagbeoordelingscentrum en psychometrische beoordelingen. Een module op zijn minst undergraduate niveau of hoger in statistische methoden of analytische technieken.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma ontwikkelt intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Door middel van het doctoraatsproefschrift zou een in aanmerking komende student het ... [+]

Het programma ontwikkelt intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Door middel van het doctoraatsproefschrift zou een in aanmerking komende student het bewijs leveren van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk.

Het proefschrift zou een onderscheidende bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten in staat zijn om kritisch te reflecteren op het onderzoeksproces en de bevindingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een relevant, probleemgebaseerd, uniek, origineel en uitvoerbaar onderwerp op ... [+]

Deze kwalificatie ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een relevant, probleemgebaseerd, uniek, origineel en uitvoerbaar onderwerp op een geavanceerd academisch niveau binnen deze discipline moet onafhankelijk worden onderzocht en wetenschappelijk worden gerapporteerd in de vorm van een proefschrift. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. De kwalificatie kan ook plaatsvinden via een combinatie van onafhankelijk onderzoek en wetenschappelijk ontwikkelingswerk van oorspronkelijke aard over een dergelijk geavanceerd onderwerp. Dit programma zal studenten voorbereiden om na te denken over hun eigen economische toepassingen om het effect daarvan in de holistische context van industriële psychologie in hun dagelijks leven te beoordelen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

DLitt et Phil Industrial Sociology is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bi ... [+]

DLitt et Phil Industrial Sociology is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrage levert aan kennis in het veld. De graad wordt alleen beoordeeld op basis van de scriptie en de kandidaat moet het Departement Sociologie en de Faculteit der Geesteswetenschappen ervan overtuigen dat de scriptie zijn of haar eigen, niet-begeleide werk is. Bij het indienen van de definitieve scriptie moet hij zich ertoe verbinden dat deze niet is voorgelegd aan een andere instelling voor onderzoek en het verlenen van een kwalificatie.

Toelatingseisen

Toegang wordt overwogen voor een kandidaat die in het bezit is van een universitaire masteropleiding in industriële sociologie / sociologie op NQF niveau 8. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating worden verleend door de decaan van de faculteit , op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Informatica is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Informatica is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van informatica. Een Ph.D. in Informatics is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in informatica vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Door middel van het proefschrift, waar de beroepskwalificatie uiteindelijk culmineert, zou een gekwalificeerde student het bewijs van onafhankelijke en originele wetensch ... [+]

Door middel van het proefschrift, waar de beroepskwalificatie uiteindelijk culmineert, zou een gekwalificeerde student het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk te laten zien. Het proefschrift zou een besloten bijdrage aan de kennis van en inzicht in het onderwerp discipline en het gebied van onderzoek vormen. Qualifying studenten zou toegepast competentie in onderzoeksmethodologie weer te geven, en de goede schriftelijke en / of mondelinge communicatie in het onderzoeksproces en bevindingen. De student moet in staat zijn om te reflecteren op zijn / haar onderzoek beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van het onderzoek in de informatie-industrie te beoordelen. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie uiteindelijk culmineert, toont een kwalificerende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappel ... [+]

Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie uiteindelijk culmineert, toont een kwalificerende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden toegepaste competentie in onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie in het onderzoeksproces en bevindingen vertonen. De student moet kunnen reflecteren op zijn / haar onderzoeksbeslissingen en -toepassingen om toegang te krijgen tot het effect daarvan in de holistische context van onderzoek in de IT-managementindustrie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit is een gestructureerd onderzoeksprogramma met op onderzoek gebaseerde opdrachten en de toepassing van onderzoek in de praktijk, als basis voor de voltooiing van het p ... [+]

Dit is een gestructureerd onderzoeksprogramma met op onderzoek gebaseerde opdrachten en de toepassing van onderzoek in de praktijk, als basis voor de voltooiing van het proefschrift. Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de geavanceerde competentie van de student bij het ontwerpen en ontwikkelen van organisatorische interventies en procedures. De kwalificatie zal het voor studenten mogelijk maken om een leidende rol te vervullen en een kritische en wetenschappelijke benadering van prestaties en verandering aan te nemen.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in Human Resource Management, industriële psychologie of Human Resource Development, evenals de voltooiing van een module voor onderzoeksmethoden op Honours- en / of masterniveau met een gemiddeld voldoende van 65% op NQF niveau 8 of 9. Een module op minst bachelorniveau of hoger in statistische methoden of analytische technieken. Studenten hadden zich eerder moeten onderscheiden als managers of human resource managers met aanzienlijke werkervaring in organisaties (minimaal 3-5 jaar). Studenten moeten computervaardig zijn en internettoegang hebben. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit een volledig dagcentrum en psychometrische beoordelingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen ... [+]

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van principes van logistiek management. De student moet vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en creatief denken op het gebied van logistiek management ontwikkelen. De student moet in staat zijn strategische beslissingen te nemen in de context van een logistieke organisatie of de logistieke functie van een bedrijf, en interne en externe beslissingen die van invloed zijn op de logistieke functie en / of het beroep kunnen analyseren en beoordelen. De student moet ook kunnen reflecteren op zijn / haar managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan in de holistische context van logistiek management te analyseren en te beoordelen. Het proefschrift moet een weerspiegeling zijn van kennis en inzicht op het gebied van logistiek management.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraatsprogramma omvat een substantieel stuk onafhankelijk onderzoek dat iets nieuws bijdraagt aan de theorie of praktijk op het gebied van sociaal werk. ... [+]

Het doctoraatsprogramma omvat een substantieel stuk onafhankelijk onderzoek dat iets nieuws bijdraagt aan de theorie of praktijk op het gebied van sociaal werk. Het programma helpt je een expert te worden in een bepaald facet van sociaal werk. We hebben vier doctoraatstoezichthouders met een breed scala aan expertise, waaronder klinisch sociaal werk, gemeenschapsontwikkeling, ontwikkelingsonderzoek, econometrie, gendergebaseerd geweldmanagement, sociaal maatschappelijk werk, armoede, veerkracht, sociale ontwikkeling, sociaal beleid, sociale zekerheid en jeugdovergangen .

De supervisors hebben erkende expertise in zowel kwalitatieve als kwantitatieve methodologieën en zijn toegewijd aan strengheid en uitmuntendheid.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie die een originele bijdrage levert aan marketingcommunicatie over een onderwerp dat in overleg met de afdelingsvoorzitter ... [+]

Het doctoraatsprogramma bestaat uit een scriptie die een originele bijdrage levert aan marketingcommunicatie over een onderwerp dat in overleg met de afdelingsvoorzitter is geselecteerd. Maximaal vier geavanceerde seminars over relevante aspecten van het onderwerp van studie, en een mondeling examen (het equivalent van twee papers die elk uit vier modules bestaan) zoals voorgeschreven in het algemene reglementboek. Een onderzoeksartikel dat geschikt is voor publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift is vereist.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in communicatie is vereist, met een minimumgemiddelde van 65%. De algemene regeling met betrekking tot de duur van de masteropleiding is in dit geval ook van toepassing. De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze graad is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van marke ... [+]

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van marketingmanagementprincipes. Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie culmineert, zou een in aanmerking komende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk tonen. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van het vakgebied en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. De student moet in staat zijn om te reflecteren op zijn / haar onderzoeksbeslissingen en toepassingen, om het effect daarvan te beoordelen in de holistische context van marketingmanagement.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Milieubeheer is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied va ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Milieubeheer is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van specialisatie te bieden. Een Ph.D. in Milieumanagement is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in milieubeheer vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om kandidaten een diepgaand begrip te geven van concepten en theorieën die de theoretische en praktische aspecten van PPL onder ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om kandidaten een diepgaand begrip te geven van concepten en theorieën die de theoretische en praktische aspecten van PPL ondersteunen, evenals van originele en onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden om bij te dragen aan de uitbreiding van de PPL-kennisbasis.

Toelatingseisen

Een masterdiploma waarvoor een cijfer van ten minste 65% is behaald. Een module in Research Methodology op NQF niveau 8 of 9 is essentieel. Let op: studentenaantallenbeperkingen vereisen een selectieproces. Studenten buiten het PPL-veld moeten voldoen aan de MPhil (Human Resource Management), persoonlijke en professionele leiderschapkennis- en vaardigheidsvereisten door middel van kwalificerende korte cursussen over PPL-inhoud.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Physics is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van fys ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Physics is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van fysica te bieden. Een Ph.D. in Physics is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de natuurkunde vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De graad DLitt et Phil wordt alleen aangeboden door proefschrift en registratie kan voltijds of deeltijds plaatsvinden. Het is de verantwoordelijkheid van de kandidaat om ... [+]

De DLitt et Phil dDegree wordt alleen aangeboden door proefschrift en registratie kan voltijds of deeltijds plaatsvinden. Het is de verantwoordelijkheid van de kandidaat om een geschikt onderzoeksvoorstel in te dienen, maar het Departement Psychologie zal tijdens dit proces belangrijke mentor- en toezichtsondersteuning bieden.

De kandidaat is verplicht om van tijd tot tijd een ontmoeting te hebben met de promotor zoals vereist door de afdeling. Hoewel dit een senior research degree is, zijn er toch strikte richtlijnen die moeten worden nageleefd, waarvan het doel is om de kandidaat te bevorderen en ondersteunen bij het behalen van de graad op een efficiënte en effectieve manier.

Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Psychology is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Psychology is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van psychologie te bieden. Een Ph.D. in Psychology is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de psychologie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een scriptie wordt voltooid over een onderwerp gekozen door de afdeling en geschreven onder toezicht. Studenten richten zich op een onderwerp uit het veld van Arabisch, I ... [+]

Een scriptie wordt voltooid over een onderwerp gekozen door de afdeling en geschreven onder toezicht. Studenten richten zich op een onderwerp uit het veld van Arabisch, Islamitische Studies, Hebreeuws (inclusief Joodse Studies) of een verwante Semitische taal. Vier seminars en een doctoraatsverdediging (van het voorstel of het proefschrift) zijn vereist in overeenstemming met het algemene reglement van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Toelatingseisen

Om tot dit programma te worden toegelaten, moeten studenten voldoen aan de toelatingseisen van het departement en voldoende kennis van onderzoeksmethodologie aantonen. Aanvullende mondelinge onderzoeken kunnen nodig zijn.

Contact details... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

D Litt et Phil Sociology is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrage lev ... [+]

Ph.D. in Sociology is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrage toont aan kennis in het veld.

De graad wordt alleen beoordeeld op basis van de scriptie en de kandidaat moet het Departement Sociologie en de Faculteit der Geesteswetenschappen ervan overtuigen dat de scriptie zijn of haar eigen, niet-ondersteunde werk is. Bij het indienen van de definitieve scriptie moet hij zich ertoe verbinden dat deze niet is voorgelegd aan een andere instelling voor onderzoek en het verlenen van een kwalificatie.

Toelatingseisen

Toegang wordt overwogen voor een kandidaat die in het bezit is van een universitaire masteropleiding in sociologie / industriële sociologie op NQF niveau 8. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating worden verleend door de decaan van de faculteit , op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Toegepaste Wiskunde is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het ge ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Toegepaste Wiskunde is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van toegepaste wiskunde te bieden. Een Ph.D. in Applied Mathematics is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de toegepaste wiskunde vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de postdoctorale student op een geavanceerd niveau in onderzoek, analyse, interpretatie en ... [+]

Het doel van het programma is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de postdoctorale student op een geavanceerd niveau in onderzoek, analyse, interpretatie en begrip van toerisme en gastvrijheid.

Via een proefschrift toont de student bewijs van onafhankelijk onderzoek door kwantitatieve of kwalitatieve methoden of een combinatie van beide, om complexe maatschappelijke problemen op te lossen voor de duurzaamheid van de toerisme- en horecasector. Het programma zal helpen bij de voortdurende academische en professionele ontwikkeling van postdoctorale studenten.

Toelatingseisen

Een minimum van 65% gemiddeld voor MTech / Masters op NQF niveau 8/9 in toerisme of horeca of enig ander geassocieerd veld. Er moet een portfolio van bewijsmateriaal worden ingediend voor evaluatie en goedkeuring door de afdelingsonderzoeks- en hogere gradencommissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen ... [+]

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van transporteconomie, management en regelgevingsprincipes. De student moet vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en creatief denken op het gebied van transporteconomie ontwikkelen. De student moet in staat zijn strategische beslissingen te nemen in de context van de transportsector en interne en externe beslissingen die van invloed zijn op deze sector te analyseren en te beoordelen.

De student moet ook kunnen reflecteren op zijn / haar managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan te analyseren en te beoordelen in de holistische context van transporteconomie, management en regelgeving. Het proefschrift moet een weerspiegeling zijn van kennis en inzicht op het gebied van transporteconomie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrag ... [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrage toont aan kennis in het veld. De graad wordt alleen beoordeeld op basis van de scriptie en de kandidaat moet het Departement Sociologie en de Faculteit der Geesteswetenschappen ervan overtuigen dat de scriptie zijn of haar eigen, niet-ondersteunde werk is. Bij het indienen van de definitieve scriptie moet hij zich ertoe verbinden dat deze niet is voorgelegd aan een andere instelling voor onderzoek en het verlenen van een kwalificatie.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden voor studies op dit niveau, moet een student in het bezit zijn van een masterdiploma sociologie, industriële sociologie of urban studies, of een gelijkwaardige kwalificatie goedgekeurd door de faculteit Geesteswetenschappen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in wiskunde is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van wi ... [+]

Het doel van de Ph.D. in wiskunde is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van wiskunde te bieden. Een Ph.D. in Mathematics is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de wiskunde vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in wiskundige statistiek is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het ... [+]

Het doel van de Ph.D. in wiskundige statistiek is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van wiskundige statistiek te bieden.

Een Ph.D. in Mathematical Statistics is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze op hoog niveau onderzoeksvaardigheden aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in wiskundige statistiek vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Ph.D. in Zoology is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van zoö ... [+]

Het doel van de Ph.D. in Zoology is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op het gebied van zoölogie te bieden. Een Ph.D. in Zoology is een puur wetenschappelijk onderzoek dat van kandidaten vereist dat ze onderzoeksvaardigheden op hoog niveau aantonen en een belangrijke en originele academische bijdrage leveren aan de grenzen van het vakgebied van specialisatie.

Het doctoraat in de zoölogie vereist een zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van het moderne onderzoek, evenals van fundamentele wetenschappelijke en academische waarden bij het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling en in schriftelijke vorm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media