Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

We willen leiders leveren die de toekomst van Afrika vorm kunnen geven

Wits Business School is de graduate school voor bedrijfskunde van de Universiteit van de Witwatersrand, een van de hoogste tertiaire instituten in Afrika.

De school biedt een verscheidenheid aan postacademische academische programma's en executive education-programma's, evenals wekelijkse openbare seminars. WBS ontwerpt ook op maat gemaakte, in-company programma's en werkt samen met klantorganisaties om managementcapaciteit te ontwikkelen. Met een volledig pakket aan programma's biedt WBS innovatieve, transformatieve en meeslepende leerervaringen met behulp van generatieve denkmethodes.

Het doel van de school is om leiders te leveren die de toekomst van Afrika kunnen vormen en de waarden kunnen verhogen - hoe de zaken op het continent worden gedaan. Leren is daarom relevant voor de uitdagingen en kansen die we op dit continent tegenkomen en biedt studenten een diep inzicht in de complexiteit van zakendoen in Afrika in een mondiale context.

Onze academische faculteit bestaat uit hooggekwalificeerde academici met bijna allemaal gepromoveerden, meer dan enige andere businessschool op het continent.

WBS heeft een uitgebreide Management Library, 24-uurs vergaderzalen en Africa's grootste Case Study Centre, met meer dan 200 real-life cases die relevante zakelijke uitdagingen in de klas brengen.

De hoofdcampus bevindt zich in Parktown en onze satellietcampus ligt in Braamfontein, beide in Johannesburg, het levendige, commerciële centrum van het continent en biedt een moderne leeromgeving die is gebouwd op het hoefijzermodel van de Harvard School of Business.

Waarom studeren aan de WBS?

Je ziet jezelf als een toekomstige leider:

Van de studenten en faculteit tot onze alumni en vrienden, als een collectief, we maken een substantieel positieve impact op de wereld om ons heen. Dus wanneer u besluit om lid te worden van Wits Business School , beslist u om een ​​toekomstige leider te worden, zowel in het bedrijfsleven als in de samenleving.

Je wordt onderdeel van een wereldwijde gemeenschap van actieve en innovatieve changemakers:

 • Je WBS-diploma houdt hoog aanzien in de zakenwereld;
 • Onze alumni hebben topposities;
 • We zijn gevestigd in het commerciële centrum van Afrika;
 • Je sluit je aan bij een partnerschap van levenslang leren en holistische ontwikkeling;
 • We hebben het grootste academische casuscentrum;
 • U krijgt toegang tot en neemt deel aan relevant en baanbrekend onderzoek; en
 • We hebben state-of-the-art faciliteiten.

Visie, missie en waarden

Onze visie

Tegen 2020 wordt het erkend als de Afrikaanse business school van keuze door studenten, werkgevers, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, de overheid en de arbeid, met behoud van een onbevreesd kritische blik, gedreven door een gevoel van professionaliteit, ethiek en integriteit.

De school wil academische, onderzoeks-, leiderschaps- en karakterprestatievoorwaarden creëren voor afgestudeerden die buiten zichzelf groeien en presteren als Afrikaanse leiders, in het bedrijfsleven en in de samenleving. Het is de bedoeling van WBS om bruggen te bouwen - tussen bedrijfsleven, overheid, maatschappelijk middenveld en georganiseerde arbeid - om de kwesties aan te pakken die cruciaal zijn voor Afrika en die zijn economische bestemming vervullen.

Onze missie

 • Vet en baanbrekend in zijn benadering van de grootste problemen waarmee Zuid-Afrika en het continent worden geconfronteerd;
 • De leverancier van management- en leiderschapsmanagement van topkwaliteit waarmee mensen hun loopbaan kunnen verbeteren, zowel lokaal als wereldwijd;
 • In staat om bruggen te bouwen tussen bedrijfsleven, overheid, georganiseerde arbeid en de NGO-sector;
 • Thuisbasis van de slimste koppen over grote kwesties en opgeroepen om commentaar te leveren / deel te nemen aan debatten;
 • Het produceren van baanbrekend en relevant onderzoek; en
 • Een plek waar studenten meer tijd willen doorbrengen om meer te leren en wijsheid te vergaren.

Onze waarden

 • Wij handelen met integriteit;
 • Compromisloze uitmuntende prestaties;
 • We respecteren elkaar in alle interacties - professioneel en persoonlijk;
 • We vertrouwen elkaar; en
 • Wij zijn verantwoordelijk, zowel als individu als als groep.

Accreditatie en affiliaties

Een WBS-graad houdt veel aanzien in de zakenwereld

WBS is geaccrediteerd door een aantal vooraanstaande internationale organisaties, waaruit blijkt hoe belangrijk een WBS-graad in de bedrijfswereld is. We worden ook continu gecontroleerd en doorgelicht, zodat uw opleiding onvergelijkbaar is.

We hebben accreditaties van de Association of MBAs (AMBA) en de Global Admissions Council (GMAC).

Wij zijn de enige business school in Afrika die is toegelaten tot het Partnership in International Management (PIM), een uitwisselingsprogramma voor studenten voor internationale studie op meer dan 60 toonaangevende business schools over de hele wereld.

De school is ook een van de oprichters van de South African Business School Association (SABSA) en is lid van de Association of African Business Schools (AABS).

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Wits Business School

Sluit je aan bij topkandidaten uit het hele continent, neem deel aan rijke culturele en sociale debatten en realiseer de uitgestrektheid van de kennisdomeinen die je kunt ... [+]

Programma-overzicht

Het WBS PhD-programma is het grootste in Zuid-Afrika en een van de meest gewaardeerde op het continent. We zoeken en brengen topkandidaten uit heel Afrika samen om belangrijke onderwerpen in hun promotieonderzoek aan te pakken die relevant zijn voor de vooruitgang van het bedrijfsleven en de samenleving op ons continent. We hebben studenten uit Ghana, Kenia, Nigeria, Zimbabwe, Zambia en natuurlijk Zuid-Afrika, en de beste faculteit van over het hele continent, zodat ons doctoraat authentiek Afrikaans in perspectief is. Als student van ons PhD-programma, krijg je echte culturele en sociale inzichten uit onze commerciële en politieke debatten, zul je je vermogen om te articuleren scherpen, groeien in vertrouwen en de grootsheid van de kennisdomeinen die je kunt beheersen te realiseren door je leer- en onderzoeksvaardigheden. Een PhD toont de wereld waarin je in staat bent om de gedisciplineerde inspanningen in te zetten, logisch denken en sprongen van inzicht nodig om een ​​baanbrekende innovator te zijn. Het vertelt werkgevers dat je ijverig werkt om nieuwe waarheden te ontdekken, alternatieve benaderingen te evalueren en manieren te ontwikkelen op basis van solide bewijsmateriaal.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands