Sustainability Management School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Sustainability Management School?

Het doel van de Sumas is om maatschappelijk verantwoord wereldwijde beslissers van de toekomst die echt een verschil in de wereld zal voeden. Het doel is om een ​​innovatieve mix van geluid kennis van zaken en een diep begrip van duurzame ontwikkeling te leveren.

Waarom duurzaamheid?

Een duurzame toekomst is niet langer een optie of een keuze, het is een noodzaak geworden. Komende generaties managers zullen moeten heroverwegen ondernemen om een ​​duurzame impact op het milieu mogelijk te maken, op de economische ontwikkeling, en op de samenleving als geheel.

Waarom Zwitserland?

Studeren in Zwitserland biedt een unieke gelegenheid om te leren Zwitserse waarden als integriteit, respect voor het milieu, en tolerantie voor diversiteit. Sumas is een business school volledig gebaseerd op duurzaamheid en het is de eerste in zijn soort.

De Campus

Het hoofdkantoor van de Internationale Unie voor het Behoud van de Natuur (IUCN) in Gland, Zwitserland, biedt de perfecte omgeving voor deze unieke ervaring van het studeren op Sumas.

Deze innovatieve gebouw, geopend in juni 2010, is gecertificeerd MINERGIE ECO-P en is gericht op het hoogste niveau van de Amerikaanse LEED-certificering.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk DBA » Bekijk Online MBA » Bekijk BBA's » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

DBA

Doctoraat in de handelswetenschappen - Duurzaamheidsmanagement

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 3 jaar Zwitserland Gland

De focus van het onderzoek ligt op de innovatieve integratie van bedrijfskennis met duurzame ontwikkelingsvraagstukken. Meer specifiek zijn economische groei, milieubeheer en sociale rechtvaardigheid deel van alle DBA-projecten [+]

De focus van het onderzoek ligt op de innovatieve integratie van bedrijfskennis met duurzame ontwikkelingsvraagstukken. Meer specifiek zijn economische groei, milieubeheer en sociale rechtvaardigheid deel van alle DBA-projecten.

Programma Organisatie:

Introductie Deze fase is een inleiding tot de methodologie van onderzoek en tot duurzaamheidsmanagement. Het omvat het bijwonen van SUMAS-workshops, het voorbereiden van de literatuurstudie en presentaties van studenten.

Selectie De tweede fase is de selectie van de onderzoeksgebieden en methodologische instrumenten. Het omvat het bijwonen van SUMAS-workshops, de keuze van onderzoeksmethoden en presentaties van studenten.

Individueel werk De derde en laatste fase is individueel werk onder zorgvuldige begeleiding van de supervisor. Het omvat ook collectieve seminars om kennis over de voortgang van onderzoek te delen.... [-]


Videos

SUMAS Bachelor Students' Testimonials

SUMAS Master Students Testimonials

Experiential Camp Bhutan 2016

Experiential Camp Iceland 2017

Contact
Bezoekadres
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
Gland, Vaud, CH-1196 CH
Bezoekadres
Switzerland Online, CH